Unngå høye surfekostnader

Spar penger med Datakontroll Norge.
Full kontroll

Med Datakontroll Norge aktivert kan du surfe uten å bekymre deg for kostnadene. Foto: ©2015 iStockphoto LP

De fleste av oss liker en overraskelse – bortsett fra på regningen. Men det er ikke så lett å få full oversikt over hva mobilsurfingen kommer til å koste deg.

- En stor del av kundene våre ønsket seg en tjeneste som gir full kontroll over hva dataforbruket på mobilen vil koste. Derfor etablerte vi Datakontroll Norge. Målet er å gi kundene større forutsigbarhet, sier Arve Kvaale, sjef for pris og abonnement i Telenor.

Kom i gang med tjenesten

For at du til enhver tid skal ha full kontroll over dataforbruket ditt, er tjenesten Datakontroll Norge inkludert i Telenors FRIHET, U18 og U11-abonnementer. Tjenesten aktiveres på Mine Sider eller ved å sende SMS Bestill DKN til 1999. For UNG-abonnenter er tjenesten forhåndsaktivert. 

Datakontroll Norge er kort forklart en tjeneste som varsler deg når du har brukt opp 95 prosent av den inkluderte datamengden din. Når du har benyttet deg av all inkludert datamengde, stoppes muligheten for å benytte datatrafikk. 

Kjøp mer data

Dersom du har behov for større datamengde enn det som er inkludert, kan du enten oppgradere til et abonnement med mer data inkludert, eller bestille tilleggspakker for å surfe videre. Dette gjør du enkelt fra Mine sider eller appen Mitt Telenor.

Populært på Online.no nå: