På jakt etter noe bra å se på?

Hekta på filmer og tv-serier? Min Video fra Telenor guider deg gjennom jungelen av tv-programmer, filmer og nettvideoer.
Min Video

Hvordan finne frem til det aller beste i jungelen av godt (og dårlig) innhold? I Min Video-appen fra Telenor får du gode og personlige anbefalinger til serier, filmer, tv-programmer eller videosnutter som passer akkurat for deg – samt hvor du kan se det. Min Video er fritt tilgjengelig for alle med Telenor-abonnement, og du får innhold fra Fox+ med mange populære serier inkludert i tjenesten.

Du kan personliggjøre Min Video-appen

Tilpass hvilke kilder Min Video skal basere anbefalinger på.

Skreddersy innholdet ditt

Første gang du går inn appen, legger du inn hvilke strømmetjenester du har tilgang på, enten det er abonnementstjenester som Netflix, Viaplay og HBO eller gratistjenester som NRK og TED Talks.

Tilbudet av videoer i tjenesten vil da basere seg på disse, i tillegg kan du bestemme hvilke sjangre du foretrekker innenfor nettklipp, filmer, serier og tv-programmer. Du kan også velge én eller flere tjenester for leie og kjøp av filmer. Pleier du å bruke bruke flere av disse, og de har samme film i tilbudene sine, kan du raskt se om denne er billigere på den ene eller andre tjenesten. 

Du kan se filmen med en gang

Du ser hvor filmen/serien er tilgjengelig, og appen sender deg dit.

Få varsler om program du vil se

I tillegg til filmer og tv-serier på strømmetjenestene, kan du bla deg gjennom en rekke nettbaserte klipp i forskjellige sjangre – enten det er humor fra NRK eller et foredrag fra TED Talks. 

Om du finner noe du har lyst til å se på, men ikke har tid akkurat der og da, kan du lagre dette i en egen liste til senere. Appen kan også hjelpe deg med å huske livesendinger du ønsker å få med deg. Legger du serier eller andre hendelser til i favorittene dine, kan du også velge å motta varsler slik at du ikke går glipp av dem.

Vi trenger dine tilbakemeldinger

Dette er første versjon av appen, og for å bli bedre ønsker vi dine tilbakemeldinger, enten på Min Video sin Facebook-gruppe eller direkte i appen.

Se hvor mye data du bruker

Er du på mobilnettet, vil appen  fortelle deg hvor mye data hver film bruker – og samtidig opplyse deg om hvor mye data du har igjen i abonnementet ditt. Ser du at du kan trenge litt ekstra påfyll av data, er det lett å åpne Mitt Telenor-appen direkte fra Min Video, og fylle på etter behov.

Populært på Online.no nå: