Søk

Online.no

Meny

Stream musikk så mye vil – uten å bruke inkludert data

Music Freedom lar deg ta med musikken overalt.

Det er vanskelig å sette en verdi på gleden musikk kan gi deg.

Likevel har det i lange tider vært mange som har vegret seg for å streame musikk på mobilen, i frykt for at musikkspillingen skulle spise opp datakvoten.

Med Music Freedom trenger du ikke lenger la slike trivialiteter forhindre deg fra å høre på favorittmusikken din akkurat når du vil, hvor du vil.

Uansett hvor mye musikk du streamer, vil det nemlig ikke spise av din månedlige datakvote.

Inkludert i Fleksi og Yng

Music Freedom er inkludert i mobilabonnementene Fleksi og Yng, og kan kjøpes som en tilleggstjeneste for 49 kroner i månden av deg med et Medium-, Trygg- eller U18-abonnement.

Tjenesten støtter i dag Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music, med flere på vei. 

Og akkurat som du kan surfe, ringe og sende meldinger som hjemme i hele EU/EØS, kan du også streame musikk så mye du vil med Music Freedom på ferieturen.

Møt sommeren med god musikk!

Ingenting er som å møte solen etter en lang vinter med musikk på øret.

For å sette deg i den rette modusen, har vi funnet frem noen spillelister fra de mest populære musikktjenestene. Finn frem solbriller, joggesko og et stort smil!

På Spotify

Have a Great Day! En spilleliste med essensielle gladlåter. Her er alt fra Toto og Hall & Oates til a-ha og Wham!, med hundre låter som garantert løfter humøret noen hakk.

Smil! Som navnet antyder, er også dette en temmelig glad spilleliste fra Spotify. Her får du også noe nyere musikk, fra artister som Flo Rida, Lemaitre, Sonde Justad og Martin Solveig.

På Tidal

Sunny Springtime Songs: Her er en blanding av både nye og gamle låter som alle har noe til felles: De passer perfekt når du ser vinteren i bakspeilet og bare vil omfavne alle vårtegnene rundt deg.

Femte gir: Dette er strengt tatt en løpeliste med energisk musikk. Og det kan jo passe bra nå som veiene snart begynner å bli bare igjen?

På Apple Music

Inspired by The Beach Boys: Sol, sommer ... og surf. Få band har inspirert så mange som The Beach Boys, og her er noen av dem. Kanskje noen av dem vil overraske deg?

Travels by Chloé: Disse låtene, som er plukket ut av motemerket Chloé, er perfekte på øret når tankene vil fly til varmere dager ... kanskje også i andre deler av verden?

La musikken skinne!

Skal du få mest mulig glede av musikken, gjelder det også å ha utstyret i orden. Her er noe av utvalget du kan velge mellom i Telenors nettbutikk:

JBL GO 2

Denne vesle høyttaleren er liten, gir god lyd – og er perfekt på stranden eller ved bassengkanten, takket være det vanntette kabinettet. Du kan enkelt strømme musikk fra mobilen via Bluetooth i fem timer, før batteriet må lades.

Og skulle det ringe kan du faktisk prate via høyttaleren!

Ultimate Ears Megaboom

For 360-graders lyd med dyp bass, leverer denne trådløse høyttaleren varene – og enda litt. Med et batteri som holder koken i 20 timer, er Ultimate Ears Megaboom perfekt kompani uansett hvor du vil høre på musikk.

Til og med i fuktige omgivelser – den er nemlig vanntett!

JBL Reflect Mini BT

Disse trådløse bluetooth-ørepluggene har et flatt design, som sørger for at de ikke stikker ut av ørene. Likevel sitter de som støpt gjennom hele treningsøkten.

Med klar lyd og god pass, er disse et perfekt følge til mobilen uansett hvor du ferdes, ettersom de også kan brukes som handsfree når du skal snakke i mobilen.

KYGO BT Hodetelefoner A7/800

Så mange timer den norske tropical house-artisten Kygo tilbringer med høretelefoner på hodet, tør vi håpe på at han vet et og annet om både god lyd og komford.

Disse klassisk utformede hodetelefoner fra nettopp Kygo er ekstra komfortable, med myke øreputer i skinn som sitter svært godt på ørene time etter time.

Du kan bevege deg fritt med bluetooth, også over lengre tid: Batteriet varer i hele 23 timer før hodetelefonene må lades!

Dette er Music Freedom:

  • Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din
  • Music Freedom er inkludert i Fleksi og Yng
  • Kan bestilles som en tilleggstjeneste for kun 49,-/mnd av deg med et Medium-, Trygg- eller U18-abonnement (bestilles i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider)
  • Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music, med flere på vei
  • Fungerer i hele EU/EØS
  • Ta med deg musikken overalt med et mobilabonnement fra Telenor!