Stream musikk så mye vil – uten å bruke inkludert data

Music Freedom lar deg ta med musikken overalt.
Stream favorittmusikken uten tanke på kostnader med Music Freedom

Det er vanskelig å sette en verdi på gleden musikk kan gi deg.

Likevel har det i lange tider vært mange som har vegret seg for å streame musikk på mobilen, i frykt for at musikkspillingen skulle spise opp datakvoten.

Ha med deg musikken overalt ... også på hytta

Med Music Freedom trenger du ikke lenger la slike trivialiteter forhindre deg fra å høre på favorittmusikken din akkurat når du vil, hvor du vil.

Uansett hvor mye musikk du streamer, vil det nemlig ikke spise av din månedlige datakvote.

Inkludert i Fleksi og Yng

Music Freedom er inkludert i mobilabonnementene Fleksi og Yng, og kan kjøpes som en tilleggstjeneste for 49 kroner i månden av deg med et Medium-, Trygg- eller U18-abonnement.

Tjenesten støtter i dag Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music, med flere på vei.

Og akkurat som du kan surfe, ringe og sende meldinger som hjemme i hele EU/EØS, kan du også streame musikk så mye du vil med Music Freedom på ferieturen.

Møt våren med god musikk!

Ingenting er som å møte solen etter en lang vinter med musikk på øret.

For å sette deg i den rette modusen, har vi funnet frem noen spillelister fra de mest populære musikktjenestene. Finn frem solbriller, joggesko og et stort smil!

Spotify

På Spotify:

Have a Great Day! En spilleliste med essensielle gladlåter. Her er alt fra Toto og Hall & Oates til a-ha og Wham!, med hundre låter som garantert løfter humøret noen hakk.

Smil! Som navnet antyder, er også dette en temmelig glad spilleliste fra Spotify. Her får du også noe nyere musikk, fra artister som Flo Rida, Lemaitre, Sonde Justad og Martin Solveig.

Tidal

På Tidal:

Sunny Springtime Songs: Her er en blanding av både nye og gamle låter som alle har noe til felles: De passer perfekt når du ser vinteren i bakspeilet og bare vil omfavne alle vårtegnene rundt deg.

Femte gir: Dette er strengt tatt en løpeliste med energisk musikk. Og det kan jo passe bra nå som veiene snart begynner å bli bare igjen?

Apple Music

På Apple Music:

Inspired by The Beach Boys: Sol, sommer ... og surf. Få band har inspirert så mange som The Beach Boys, og her er noen av dem. Kanskje noen av dem vil overraske deg?

Travels by Chloé: Disse låtene, som er plukket ut av motemerket Chloé, er perfekte på øret når tankene vil fly til varmere dager ... kanskje også i andre deler av verden?

La musikken skinne!

Skal du få mest mulig glede av musikken, gjelder det også å ha utstyret i orden. Her er noe av utvalget du kan velge mellom i Telenors nettbutikk:

JBL GO

JBL GO

Denne vesle høyttaleren er liten, gir god lyd – og er lett å bære med seg, takket være den smarte bærestroppen. Du kan enkelt strømme musikk fra mobilen via Bluetooth i fem timer, før batteriet må lades.

Og skulle det ringe kan du faktisk prate via høyttaleren!

JBL Flip 4

JBL Flip 4

For litt større stereolyd, leverer denne prisbelønte høyttaleren varene – og enda litt. Med et batteri som holder koken i 12 timer, er JBL Flip 4 perfekt kompani uansett hvor du vil høre på musikk.

Til og med i fuktige omgivelser – den er nemlig vanntett!

JBL Reflect Mini

JBL Reflect Mini BT

Disse trådløse bluetooth-ørepluggene har et flatt design, som sørger for at de ikke stikker ut av ørene. Likevel sitter de som støpt gjennom hele treningsøkten.

Med klar lyd og god pass, er disse et perfekt følge til mobilen uansett hvor du ferdes, ettersom de også kan brukes som handsfree når du skal snakke i mobilen.

Kygo A7800

KYGO BT Hodetelefoner A7/800

Så mange timer den norske tropical house-artisten Kygo tilbringer med høretelefoner på hodet, tør vi håpe på at han vet et og annet om både god lyd og komford.

Disse klassisk utformede hodetelefoner fra nettopp Kygo er ekstra komfortable, med myke øreputer i skinn som sitter svært godt på ørene time etter time.

Du kan bevege deg fritt med bluetooth, også over lengre tid: Batteriet varer i hele 23 timer før hodetelefonene må lades!

Populært på Online.no nå: