Søk
Meny

Derfor er to SIM-kort bedre enn ett

5 grunner til at du bør skaffe deg tvillingkort til mobilen.

Det er lett å bli imponert av dagens mobile toppmodeller, men for de fleste av oss er det å kjøpe en ny iPhone en såpass stor investering at vi prøver å behandle den så forsiktig vi kan. Et godt råd kan derfor være å bestille et ekstra SIM-kort, slik at du enkelt kan veksle mellom din nye toppmodell og den gamle mobilen du ikke lenger er så redd for.

Med Tvilling får du to SIM-kort tilknyttet ditt vanlige mobilabonnement, slik at du til enhver tid kan bruke den mobilen som passer til det du skal gjøre.

Her er 5 grunner til at Tvilling er genialt:

1. Det samme nummeret - uansett hvilken mobil som brukes

Når noen ringer deg vil både hovedmobilen og Tvilling-mobilen ringe. Dermed er du tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma, og dine kontakter slipper å få flere telefonnumre å forholde seg til.

Det eneste du må huske på er at mobilen med hoved-SIM-kortet må være på for at begge mobilene skal ringe.

Merk: Tvillingkortet har riktignok et eget anropsnummer, men i motsetning til tidligere brukes det kun når du sender eller mottar MMS, og ikke når du ringer.

2. Bruk tvillingmobilen som den nye fasttelefonen

Har du ungdom i huset har du kanskje opplevd at de enten har at de har lagt igjen mobilen ... ja, gudene vet hvor. I slike stunder er det selvsagt greit å vite at de alltid kan bruke backup-mobilen til å ringe med. 

Tidligere kunne man faktisk ikke bruke backup-mobilen til å ringe til hovedmobilen, men for de alle fleste er denne begrensningen nå over. 

Stadige forbedringer i 4G-nettet gjør nemlig at de med et 4G SIM-kort og en nyere smartmobil fra Samsung, Sony eller Apple både kan: 

  • Ringe fra hovedmobilen til Tvilling-mobilen – og omvendt
  • Ringe ut fra Tvilling-mobilen, selv om hovedmobilen er i bruk – og omvendt

3. Full SMS og MMS-støtte

Ekstramobilen med Tvilling-SIM kan motta SMS og MMS på lik linje med hovedmobilen, og du selv tilpasse dette ved å logge inn på Mine sider.

4. Begge mobilene kan brukes til å dele internett

Uansett hvilken mobil du bruker kan du selvsagt dele dataforbindelsen din med andre enheter, noe som er praktisk når du har med laptopen på hytta, eller ungene maser om Netflix i båten.

5. Joda: Du kan fint bruke Tvilling i utlandet

Da Tvilling-funksjonen ble lansert var faktisk ikke dette mulig, men slik er det heldigvis ikke lenger. 

Har aktivert Tvilling kan du altså flotte deg med to mobiler i utlandet. Husk at med et Telenor-abonnement kan du bruke mobilen i hele EU og EØS på lik linje som hjemme i Norge. Det betyr altså fri bruk av ringeminutter, SMS, MMS og inkludert data.

Tvilling koster 69,- per måned.