Søk
Meny

Derfor er to SIM-kort bedre enn ett

Tvilling-SIM med to SIM-kort fra Telenor

5 grunner til at du bør skaffe deg tvillingkort til mobilen.

Av og til kan to være bedre enn én – også når det kommer til mobilen din. Det er nemlig noen ganger der du har behov for to SIM-kort ... men ikke ønsker å måtte forholde deg til to forskjellige mobilnumre.

Løsningen på dette er Tvilling-SIM: Her får du to SIM-kort tilknyttet ditt vanlige mobilabonnement, slik at du for eksempel kan nås på to mobiltelefoner ... og ett nummer.

Her er 5 grunner til at Tvilling-SIM er genialt:

1. Det samme nummeret – uansett hvilken mobil som brukes

Vi elsker de nye toppmobilene våre ... men av og til kan det være befriende med en billigere og ikke fullt så smart mobil.

Med Tvilling-SIM trenger det ikke være enten-eller, men både-og: Når noen ringer deg, vil både hovedmobilen og «tvilling-mobilen» ringe. Dermed er du tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma, og dine kontakter slipper å få flere telefonnumre å forholde seg til.

Det eneste du må huske på er at mobilen med hoved-SIM-kortet må være på for at begge mobilene skal ringe – men denne kan for eksempel ligge hjemme i laderen, mens du er på fisketur med «gamle-nokiaen».

Lurer du på forskjellen mellom Tvilling-SIM og Data-SIM? Her får du alle svarene >

Visste du at?

Med Telenors nye abonnementet Ubegrenset Multi får du 2 ekstra SIM-kort inkludert – uten ekstra kostnad. Og med Ubegrenset Ekstra får du 1 ekstra SIM-kort inkludert – uten ekstra kostnad.

Du velger mellom Tvilling-SIM og/eller Data-SIM.

Abonnementene inkluderer også maks hastighet og viktige sikkerhetstjenester, bl.a. et ekstra kraftig sikkerhetsfilter. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Les mer og bestill her >

2. Bruk tvillingmobilen som den nye fasttelefonen

Har du ungdom i huset har du kanskje opplevd at de enten har at de har lagt igjen mobilen ... ja, gudene vet hvor. I slike stunder er det selvsagt greit å vite at de alltid kan bruke backup-mobilen til å ringe med. 

Tidligere kunne man faktisk ikke bruke backup-mobilen til å ringe til hovedmobilen, men for de alle fleste er denne begrensningen nå over. 

Stadige forbedringer i mobilnettet gjør nemlig at de med et SIM-kort og en nyere smartmobil fra Samsung, Sony eller Apple både kan: 

  • Ringe fra hovedmobilen til Tvilling-mobilen – og omvendt

  • Ringe ut fra Tvilling-mobilen, selv om hovedmobilen er i bruk – og omvendt

3. Full SMS og MMS-støtte

Ekstramobilen med Tvilling-SIM kan motta SMS og MMS på lik linje med hovedmobilen, og du kan selv tilpasse dette ved å logge inn på Mine sider.

4. Begge mobilene kan brukes til å dele internett

Uansett hvilken mobil du bruker kan du selvsagt dele mobilnettet din med andre enheter, noe som er praktisk når du har med laptopen på hytta, eller ungene maser om Netflix i båten.

5. Joda: Du kan fint bruke Tvilling-SIM i utlandet

Da Tvilling-funksjonen ble lansert var faktisk ikke dette mulig, men slik er det heldigvis ikke lenger. 

Har du aktivert Tvilling-SIM kan du altså flotte deg med to mobiler i utlandet. Husk at med et Telenor-abonnement kan du bruke mobilen i hele EU og EØS på lik linje som hjemme i Norge. Det betyr altså fri bruk av ringeminutter, SMS, MMS og inkludert data.

Tvilling-SIM koster 99,- per måned.