Hopp til innhold

Musikk

Slik virker WiMP

Slik virker WiMP

WiMP inneholder hundretusener av album fra hele musikkhistorien. Du som bruker trenger ikke tenke på verken nedlastning eller lagring. Slik virker den lekre musikkavspilleren.

Vinn Squeezebox

Ikke bare får du her mulighet til å vinne en Squeezebox Radio, du får prøve musikktjenesten WiMP gratis i 30 dager!

Alt du trenger å gjøre er å sende SBOX til 2225. Du får da tilsendt en verdikode, som du kan bruke for å aktivisere ditt WiMP prøveabonnement. Samtidig blir du automatisk med i trekningen av en Squeezebox. Enklere blir det ikke!

Vinneren kåres 1. november 2010.

WiMP er en musikktjeneste for PC og mobil, som gir brukeren tilgang til enorme mengder musikk – alt fra punk og metal til soul og jazz – alt fra gamle klassikere til siste nytt.

Du har tilgang til flere millioner låter på din PC, uansett hvor du befinner deg. Du trenger bare tilgang til nettet.

Streaming av musikk

Begrepet streaming er overføring av data, bilder eller lyd fra avsenderen til bare en mottaker. Det motsatte er kringkasting hvor dataene distribueres til mange mottakere samtidig.

Fordelen med streaming av musikk er at du selv kan velge innholdet og når du vil høre på musikken. Du trenger heller ikke tenke på nedlastning eller lagring.

WiMP i 30 dager helt gratis

Lekker, enkel og oversiktlig

Det er enkelt å navigere og finne dine favorittartister og –låter i WiMP. Søkene sorteres på en svært oversiktlig måte, i egne felter for artister, album og låter. Artistsidene er også svært oversiktlige. Du får en god biografi, samt linker til Last.fm og Youtube-videoer. Diskografien sorteres i faner.

WiMP

Spillelister og favoritter

Låter og album du velger å spille av legges i en spillekø. Fra denne kan du så fjerne låter og endre rekkefølgen. En kjekk funksjon er at du kan legge til artister, album eller låter som favoritter. Klikk på stjernen ved siden av navnet og artisten legger seg i et eget område nederst til venstre.

Spillelister kan du dele med andre via sosiale medier som Facebook, Twitter eller
MSN.

WiMP

Gode anbefalinger

WiMP har en egen redaksjon som kategoriserer musikken. De lager også låt- og albumlister innen mange sjangre og anbefaler både nye og gamle utgivelser – med spesielt fokus på norsk musikk. Redaksjonen hjelper deg rett og slett å velge.

I tillegg går det an å hente inspirasjon gjennom å se andres spillelister. Ved direkte søk får du også opp relaterte artister og informasjon i redaksjonell form.

WiMP  

WiMP i 30 dager helt gratis

WiMP login Wimp og innlogging

For å kunne spille av låter fra det enorme musikkbiblioteket må du installere applikasjonen WiMP.

Etter installasjonen er dette første vinduet som møter deg. Tast inn ditt telefonnummer og din personlige kode, så er du i gang.

Aktuelle saker

wimp koder

Ta i bruk WiMP

Det deles hver dag ut et begrenset antall invitasjonskoder som lar deg ta WiMP i bruk. Vi viser deg hvordan du skaffer en.

Odd Nordstoga

Odd - helt eksklusivt

Odd Nordstoga liker den nordiske melankolien så godt at han like greit kalte sitt siste album November. Men det er ikke noe å grine av.

WiMP er klar for iPhone

WiMP på iPhone

Nå kan du ta i bruk musikktjenesten WiMP på din iPhone.

Nå lanseres WiMP til Squeezebox

Vinn en Squeezebox Radio

Med WiMP lansert for Squeezebox, kan du høre musikk i hele huset. Prøv WiMP gratis i 30 dager, og vinn en fantastisk premie.

Musikken som gjør treningen litt lettere

Musikk å svette av

Dine personlige trenere Mira og Tessa har satt sammen den beste treningsmusikken.

Mulighetene og mangfoldet stimulerer stadig flere til å ta i bruk digitale plattformer for gode musikkopplevelser

En verden som streamer

Stadig fler foretrekker å ha all verdens musikk tilgjengelig online. Streamer du?