• Hvordan defragmentere harddisk

Dette er snarveien til kjappere pc

Se hvordan du defragmenter disken på datamaskinen din.
 
Se videoen og lær hvordan du enkelt defragmenterer disken på datamaskinen din. Det vil kunne gi deg en raskere maskin og forbedre ytelsen (og i noen tilfeller økt lagringsplass). Dette gjøres ved at filene på harddisken flyttes slik at de lagres sammenhengende, såkalt defragmentering.
Hensikten er å forbedre tiden det tar å laste og skrive filer til og fra disken og å øke overføringshastigheten. Denne videoen viser hvordan man defragmenterer en pc som kjører på Windows 7, men stegene vil være tilnærmet lik i på de fleste maskiner som kjører på Windows operativsystem. 

3 tips for raskere pc

Det kan være flere grunner til at pc-en din har blitt en sinke. Her er tre tips du kan forsøke før du velger å defragmentere:

1. Fjern programmer du ikke bruker. Programvare stjeler kraft fra maskinen din, hvorfor beholde de du uansett ikke bruker?

2. Frigjør diskplass. Når harddisken begynner å bli full, vil også maskinen jobbe saktere. Å lagre bilder, filmer og andre filer på en ekstern harddisk anbefales.

3. Installer et Antivirus-program. Er du på internett uten sikring, er sjansen stor for å bli utsatt for skadelig programvare og virus. 

Få et tilbud fra Telenor

Legg igjen navn og telefonnummer under, så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud på bredbånd fra Telenor.

Noe har gått galt i skjemaet. Mer informasjon finnes ved hvert felt.