Søk

Online.no

Meny

Dette er Samsung Galaxy Buds

Samsung hiver seg på øreproppkampen. Galaxy Buds byr på trådløs lading, høy samtalekvalitet og – ikke minst – god lyd.

Det skortet ikke på nyheter under dagens store Samsungs-lansering. Det koreanske selskapet er klare med tre nye Galaxy S10-mobiler og presenterte også fremtidens mobiltelefon – den brettbare Galaxy Fold!

Like gledelig er det også at Android-brukere får et nytt knallgodt alternativ til AirPods: nemlig de trådløse ørepluggene Galaxy Buds.

Her er fem grunner til å glede seg:

1. Lyd optimalisert av AKG

Galaxy Buds enkle å bruke, har en behagelig form med klar og smart lyd fra AKG. Samsung har fått på plass Enhanced Ambient Sound, noe som gjør Galaxy Buds-brukeren oppmerksom på sine omgivelser, samtidig som det går an å prate i telefonen eller høre på musikk.

2. To mikrofoner = glimrende samtalekvalitet

I tillegg har Galaxy Buds to adaptive mikrofoner som har en intern og ytre lydabsorberingsevne. Det gjør at du enkelt kan kommunisere i både høylytte og rolige omgivelser.

Galaxy Buds gjenkjenner omgivelsene dine og bytter mellom de to mikrofonene for å stenge unødvendig støy ute.

3. Lang tale- og batteritid

Galaxy Buds takler opptil seks timers Bluetooth-streaming og fem timers samtaletid. I tillegg holder en lading fra det kompakte etuiet i opptil syv timers bruk utover de seks timene som allerede er i hodetelefonene.

Etuiet gir Galaxy Buds 1,7 timers batteritid på en 15 minutters hurtiglading.

4. Trådløs lading – perfekt med Galaxy S10

Og i tillegg til trådløs lading, kan brukeren gjennom trådløs batterideling også hurtiglade øreproppene på baksiden av Galaxy S10-serien.

5. Tilkobling til mange enheter

Det er svært enkelt å koble til Galaxy Buds. Åpne opp boksen og par dem med enhetene din via Bluetooth. De kan kobles til flere enheter samtidig og du kan enkelt og smertefritt bytte lydkilde.

Samsung Galaxy Buds legges ut for salg i 29. mars.