Søk
Meny

Mer finesse og mer muskler: Samsung Galaxy Note20 er et multiverktøy for den kresne

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsungs nye toppmodell er et arbeidsjern, spillkonsoll og superkamera i ett. Og den er selvsagt klar for 5G-nettet.

Samsung har nå lansert neste generasjon av Note-serien: Galaxy Note20 og Note20 Ultra.

Med uovertruffen fleksibilitet, kraft og skjermkvalitet har Note-serien lenge vært Samsungs foretrukne modell for alle som bruker mobilen mye – både til arbeid og fritid.

Nå har Samsung endelig lettet på sløret og vist oss hva som er i vente for neste generasjon Note-telefoner. Og det er mye å la seg imponere av:

Fronten på Samsung Galaxy Note20 Ultra

HELDEKKENDE SKJERM: Frontkameraet på Samsung Galaxy Note20 Ultra er knapt synlig i toppen av den heldekkende, fantastiske skjermen.

Kraftig løft for notatfunksjonen

Et av salgspunktene til Note-modellene har vært kombinasjonen av en stor skjerm og en håndskriftfunksjon, noe som har gjort den til et yndet verktøy for de som liker å skrible ned ting for hånd.

Med Galaxy Note20 gjør Samsung nye forbedringer når det gjelder presisjon og responstid for håndskrift på skjerm. I Note20 Ultra er responstiden på den karakteristiske S-pennen smått utrolige 9 millisekunder – nesten jevngodt med å skrible med penn og papir. 

I tillegg kommer en rekke store og små justeringer i programvaren som gjør det enkelt og ukomplisert å gripe til pennen og drodle i vei. For eksempel trenger du ikke å låse opp skjermen for å starte å notere.

S-pen Ultra

ENDA RASKERE: Med den nye S-pen Ultra er det å skrive på mobilskjermen like kjapt og smidig som å skrive med penn på papir.

Sømløs arbeidsflyt med Microsoft-integrering

Notatene du tar på Note-telefonene synkroniseres automatisk med Microsoft Office-programmer. Det vil si at det du skriver kan åpnes direkte i Word, Outlook eller OneNote, og du kan dermed skrible i vei uten å bekymre deg for arbeidsflyten. 

Systemet Wireless DeX gjør dessuten at du kan bruke telefonen til å jobbe med filer og apper fra på PCen (og vica versa), og det er enkelt å koble telefonen opp til eksterne skjermer. Samsung lover også at den nye versjonen av S-pennen kan brukes til å styre presentasjoner.

Med andre ord: med en Galaxy Note20 i hende kan du droppe å drasse med deg PCen inn på møterommet.

Skyhøy bildekvalitet med superzoom

Med sine S20-modeller tok Samsung store steg på kamerafronten. Galaxy Note20 bygger videre på den teknologien – det betyr skarpe, klare og dype bilder, selv i dårlige lysforhold. Mobilene kan også skilte med ekstrem zoom-kapasitet: opptil 50 ganger zoom på Note20 Ultra. Mulighet for 8K-filming er også på plass. 

Samsung har dessuten gått all in med kunstig intelligens, som hjelper til med bildestabilisering og autofokus. Resultatet er lynraske og sylskarpe bilder. 

Som en ekstra bonus fungerer S-pennen som en fjernkontroll til kameraet. Det blir altså enkelt å ta gruppebilder uten å ofre én til å holde kameraet eller tvinge noen til å strekke ut selfie-armen.

Kameraet på Samsung Galaxy Note20 Ultra

TAR UTROLIGE BILDER: Kameraet på Samsung Galaxy Note20 Ultra imponerer, blant annet med 50x zoom.

Rå maskinkraft = mobil spillkonsoll

Det er lett å få bakoversveis om man titter under panseret på de nye modellene. Standardmodellen kommer med 8GB RAM, og Note 20 Ultra er utstyrt med hele 12 GB RAM. Brikkesett og prosessor er også av topp kvalitet.

Og hvordan bruker de denne enorme maskinkraften? Foruten å kunne sømløst håndtere et mylder av apper samtidig, samt stor kapasitet for bilde- og filbehandling, betyr det at du kan bruke mobilen som en moderne spillkonsoll. 

Du hørte riktig. Med støtte for Xbox Game Pass – Microsoft sitt spillabonnement som gir tilgang på hundrevis av Xbox-spill på flere plattformer – kan du på Note20 fyre løs i «Halo 5: Guardians», bygge imperier i «Civilization IV» og svi asfalt i «Forza Horizon IV». Og mye, mye mer.  

Kjøper du en Galaxy Note20 5G eller Note20 Ultra 5G i perioden 5.–20. august kan du få med en maksimal spill- eller lydopplevelse for 99,- (verdi fra 1.871,-).

Frontkameraet på Samsung Galaxy Note20

KRAFTKAR: Samsung Galaxy Note20 er litt mindre i størrelse, men stor på det meste annet.

5G og batteri med kjempekapasitet

Naturligvis kommer de også utstyrt til å håndtere neste generasjons kommunikasjonsteknologi. Telenors 5G-nett er på full fart utover det ganske land, noe som åpner for nye muligheter for å laste ned innhold langt høyere fart, eller spille med minimal forsinkelse. Note 20 og Note 20 Ultra støtter 5G rett ut av boksen, slik at den automatisk kobler seg på 5G-nettet med en gang det blir tilgjengelig, uten å måtte bytte SIM-kort eller endre på innstillinger. 

I tillegg har batteriet fått seg en liten oppgradering: i standardutgaven av Galaxy Note20 er batteriet på 4300 mAh, som er på linje med toppmodellen fra S20-serien. I Ultra-versjonen er batteriet helt oppe på 4500 mAh. Det betyr at begge utgavene skal kunne holde over 24 timer ved heftig bruk. Trådløs lading, batterideling og hurtiglading er også på plass. 

NYHET! Samsung Galaxy Note20 og Note20 Ultra

Galaxy Note20: Multiverktøy og underholdningsmaskin

 • 64 MP kamera med intelligent bildestabilisering, laserfokus og 30 gangers zoom

 • Skjerm: 6.7 tommer, 60 Hz oppdateringsfrekvens.

 • Synkroniserer alle notater med Microsoft Office-pakken

 • Støtte for Xbox GamePass, slik at du kan spille moderne konsollfavoritter på mobilen

 • Robust skjerm med Gorilla Glass 7

 • Vanntett med IP68-sertifisert, kan ligge opptil 30 minutter på 1,5 meters dyp

 • Inkluderer Fort Knox, Samsungs prisbelønte sikkerhetssystem med fingeravtrykksleser og ansiktsgjenkjenning. 

 • Kommer med 256GB lagringsplass

Galaxy Note20 Ultra: For den som vil ha det aller beste

 • 108 M kamera, med intelligent bildestabilisering, laserfokus og 50 gangers zoom

 • Skjerm: Edge 69 tommer, 120 Hz oppdateringsfrekvens

 • Penn med 9 ms responstid – akkurat som å bruke penn og papir