Søk
Meny

Her er nye Samsung Galaxy S20 Fan Edition!

Samsung Galaxy S20 FE i hånden

Samsung har sluppet Galaxy S20 FE: En fargerik og rimeligere S20-modell, med alt det viktigste du ønsker deg i en toppmobil – inkludert 5G.

Galaxy S20 FE er den seneste i rekken av store Samsung-nyheter denne høsten. Det er en ny variant av flaggskipmodellen S20, som kom tidligere i år. 

FE er kort for «Fan Edition». Det er fordi de har tatt vare på alt det viktigste brukerne etterspør fra en toppmobil – i en fargerik og rimeligere utgave.

Mobil for enhver stil

Galaxy S20 FE er en mobil du legger merke til.

Enten du liker knæsj rød, tidløs marineblå, dus lavendel, minimalistisk mint eller simpelthen hvit, får du den i en farge som passer inn i stilen din. Alle kommer med en matt finish.

Designet er på samme tid er tidløst og tidsriktig, med en stor, heldekkende skjerm på framsiden og ellers et trippel-kamera som eneste «landemerke».

Samsung Galaxy s20 FE kommer i mange farger

Fortryllende skjerm og kamera

Er du ute etter S20-modellen med den absolutt råeste maskinvaren og de heftigste spesifikasjonene, er Galaxy S20 Ultra mobilen for deg. 

Men mye av det viktigste og mest iøynefallende du finner i de aller mest påkostede modellene, får du også med Galaxy S20 FE. Ikke la deg lure, dette er fortsatt en råsterk mobil med funksjoner fra øverste hylle. 

Blant annet har mobilen en heldekkende, fyrverkeri av en skjerm med 120 Hz bildeoppdatering (den er altså ekstremt rask og responsiv), og et lysfølsomt og avansert trippel-kamera med både vidvinkel og 3x optisk zoom. Inne i skjermen gjemmer det seg et knøttlite, men heftig selfie-kamera med oppløsning på rause 32 megapiksler. 

Kameraet er spekket med avanserte funksjoner og løsninger – fra nattmodus til optisk bildestabilisering – som sikrer knallgode bilder og valgmuligheter under alle forhold. 

Samsung Galaxy S20 FE har et godt kamera og en heldekkende skjerm i front

Alt du trenger

En annen ting som hører hjemme i en «Fan Edition», er et kraftig batteri. Mobilen har et batteri på hele 4500 mAh, samt smart strømsparing hjulpet av kunstig intelligens, for å gi komfortabel batterilevetid.

Som du vil vente av en Samsung-toppmodell, har den også hurtiglading, trådløs lading og trådløs strømdeling – så du kan lade for eksempel Galaxy Buds eller mobilen til en venn trådløst fra mobilen. 

På innsiden – trygt beskyttet av en vann- og støvtett konstruksjon (IP68) – sitter en svært kraftig prosessor: Råskinnet Snapdragon 865. Du får også 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass, som kan utvides med et microSD-minnekort opptil 1 TB. Det er altså ikke noen puslete mobil vi snakker om her, heller ikke når det kommer til ytelse. 

Sist, men ikke minst: Mobilen støtter 5G, og er altså klar for å utnytte det lynraske, nye mobilnettet som Telenor nå er i gang med å bygge ut.