Søk
Meny

Her er Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra – som alle støtter 5G!

Fantastisk kamera og enorme hastigheter: Her er alt du trenger å vite om Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Tradisjonen tro er februar igjen måneden for lanseringen av nye Galaxy S-mobiler – Samsungs flaggskipmodeller. Men det nye tiåret bringer med seg noen saftige overraskelser.

Ikke bare gjør serien et byks i nummereringen – fra S10 til S20. I år får vi også hele tre nye varianter: Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra. Her er alt vi nå vet om de tre mobilene – som alle er klare til bruk på det nye 5G-nettet!

Fremtidens mobilopplevelser kommer … nå!

2020 er det store 5G-året, der Telenor starter utrullingen av «fremtidens mobilnett» rundt om i landet – først ut er Trondheim. Med 5G-nettet åpnes det også opp for nye opplevelser og muligheter, blant annet ved at du kan laste ned innhold med langt høyere fart, eller spille med minimal forsinkelse.

Alle de tre nye Galaxy S20-modellene er klare for 5G rett ut av boksen. Det betyr at mobilen vil kunne koble seg rett opp på 5G-nettet etterhvert som det blir tilgjengelig rundt deg, uten at du må bytte SIM-kort eller bestille noe eget mobilabonnement.

Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Bilder i verdensklasse

Samsung tar med årets modeller flere store steg på kamerafronten. Hovedkameraet på S20 og S20+ består av telelinse, vidvinkel og ultravidvinkel – samt at du har tilgang på hele 30x zoom. 

S20+ har i tillegg en egen sensor for dybdemåling som Samsung kaller for DepthVision. Denne gjør det enklere å definere omrisset til et objekt og gir flottere portretter. I tillegg er denne nyttig for ulike AR-effekter, som for eksempel lar deg legge til animerte objekter i bilder og videoer.

S20 Ultra – 100x zoom!

Noe som gjør at den største modellen S20 Ultra skiller seg ut, er også kameraet – som Samsung hevder er deres beste noensinne, med smått utrolige 108 megapiksler og opptil 100x «space zoom»!

Med S20 Ultra-kameraet kan du dermed ta bilder som er rikere på detaljer enn noensinne tidligere, som også kan forstørres og beskjæres uten at det går utover kvaliteten. Dette kommer godt med hvis du blir nødt til å ta bilder på avstand, eller hvis du ikke er fornøyd med utsnittet og vil fjerne deler for å få forbedre komposisjonen – du kommer rett og slett tettere på motivet ditt.

Kameraene på alle tre modellene tar også bedre bilder i mørket: Stor blenderåpning, solid optikk og store sensorer gjør at mobilene får utnyttet så mye lys som mulig når du knipser eller filmer i dårlige lysforhold. Bildene dine blir skarpe, klare og med nøyaktig dybdegjengivelse. 

«Space zoom», kaller Samsung den imponerende zoom-funksjonen på 100x som du finner på Galaxy S20 Ultra.

«Space zoom», kaller Samsung den imponerende zoom-funksjonen på 100x som du finner på Galaxy S20 Ultra.

«Standarden for de neste ti årene»

Samsung sier selv at de tre S20-mobilene setter standarden for de neste ti årene. Et godt eksempel på dette er skjermen, som har en oppdateringsfrekvens på hele 120 hertz. Det betyr at bildet oppdateres 120 ganger i sekundet, noe som gir et skarpt og stabilt bilde. Dette gir god flyt og respons når du spiller, og gir en flott gjengivelse av videoene du filmer i 8K – som alle modellene støtter!

Alt det vi allerede har nevnt er mulig takket være den nye kraftige Exynos 990-prosessoren. Sammen med oppgradert programvare, skal den sørge for en kjapp brukeropplevelse og effektiv strømbruk.

Og når vi snakker om strømbruk: alle S20-mobilene har støtte for hurtiglading, trådløs lading og trådløs batterideling. Skulle det store batteriet gå tomt, har du dermed alle mulige forutsetninger for å komme kjapt i gang igjen – eller gi en håndsrekning til noen andre. 

S20-størrelser for enhver smak

Foruten de nevnte forskjellene, er det størrelse som skiller de tre nye mobilene – både når det gjelder batterikapasitet, lagringsplass og fysiske dimensjoner.

Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra har skjermer på henholdsvis 6,2, 6,7 og 6,9 tommer. Den minste mobilen er altså litt større enn forgjengeren, Samsung Galaxy S10, mens S20+ og S20 Ultra er på størrelse med gigantmobilen Note 10+. Det er altså snakk om svært store mobiler. Går du får en av de større modellene, medfører det også større batterikapasitet og mer minne.

Ved første øyekast ser vi for oss at Samsung Galaxy S20 vil passe for deg som ønsker deg en ny toppmobil. Den større S20+ gir deg det lille ekstra, med et raffere kamera, mer lagringsplass og et større batteri – samt en stor og råflott skjerm. 

Og vil du makse den helt ut: Da er S20 Ultra for deg. Du vil kan kunne flotte deg med det aller råeste innen mobiltelefoni i 2020 – godt hjulpet av de utrolige mulighetene Telenors 5G-nett vil åpne opp for.

NYHET! Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra

Årets toppmodeller er de råeste Samsung-mobilene hittil. Galaxy S20 kommer i tre modeller – som alle er klare til bruk med 5G!

Galaxy S20 – for deg som vil ha en toppmobil:

  • Fantastisk mobilkamera med 64 MP og 30x zoom
  • Stort batteri med hurtiglading, trådløs lading og batterideling
  • Ny, kraftig prosessor som gir rå ytelse
  • Lynrask 6,2-tommers skjerm på 120 Hz – perfekt for spilling
  • 5G Ready – klar for fremtidens mobilnett, rett ut av esken

Galaxy S20+ – for deg som vil ha det lille ekstra:

  • Enda større skjerm på hele 6,7 tommer
  • Enda større batteri

Galaxy S20 Ultra – for deg som vil ha det aller beste:

  • Enda større skjerm – gigantiske 6,9 tommer!
  • Enda større batteri
  • Samsungs beste, mest lyssterke mobilkamera noensinne – 108 MP og 100x zoom!