Søk
Meny

Bedre lyd og lengre batteritid: Dette er Samsung Galaxy Buds+

Samsung glimter til med nye funksjoner som gir en bedre lyd- og samtalekvalitet.

Takket være mobilen er det lettere og mer vanlig enn noensinne å ha lyden med oss overalt – enten det er snakk om musikk, podcaster eller en mobilsamtale.

Dermed stiller vi også stadig høyere krav til lydkvaliteten på øreproppene og høretelefonene våre, samt til batteritiden på disse. For hvem vil vel høre på dårlig lyd, eller gå tom for musikk halvveis i togturen?

Med sine nye og trådløse Galaxy Buds+ har Samsung lagt listen høyere for både lydkvalitet og batteritid – uten å gå på bekostning av størrelse, komfort eller estetikk.

Bedre lydkvalitet

Også denne gangen samarbeider Samsung med lydekspertene i AKG, noe som gjør at Galaxy Buds+ ifølge Samsung kan skilte med en «fyldig og nyansert» lyd, uansett hva du hører på.

Med i esken følger det silikonbøyler og -propper i tre forskjellige størrelser, slik at du kan være sikker på at øreproppene sitter godt og behagelig. Også under trening – de tåler både svette og en liten skur.

Den tette passformen inni øret bidrar også til å dempe lyder utenfra – men du kan enkelt høre hva som skjer rundt deg med «Ambient Aware»-funksjonen, som aktiveres i den medfølgende mobil-appen. Praktisk om du skal høre hva som sies over høyttaleren på flyplassen, eller om du vil være litt ekstra bevisst på omgivelsene dine i bybildet.

Modusen kan også kjapt aktiveres midlertidig ved å holde fingeren inntil touch-panelet på en av proppene, om noen for eksempel snakker til deg. Touch-kontrollene på ørepluggene kan ellers bruke til alt fra å ta samtaler til å styre musikk.

De du snakker med i telefonen vil også kunne høre deg bedre, takket være de innebygde mikrofonene – som henter lyd både utenfra og i selve øregangen. Dette sikrer at stemmen forblir tydelig selv i omgivelser med mye støy.

Lang batterilevetid

Batteritiden i Galaxy Buds+ er forlenget, noe som gir deg 11 timers lyttetid på én lading. Lader du dem opp i etuiet, får du ytterligere 11 timer – altså 22 timer til sammen.

Etuiet kan lades opp både via USB-C og trådløst (via Qi-standarden), og skulle du brått gå tom for strøm i ørepluggene, vil bare tre minutter i etuiet kunne gi deg opptil én time med lytting.

Om du har en Samsung Galaxy-mobil – for eksempel en av de tre splitter nye Galaxy S20-toppmodellene – så kan du lade trådløst fra mobilens bakside. Galaxy Buds+ er også veldig lett å koble opp mot disse mobilene, ved å løfte lokket på etuiet og akseptere den foreslåtte parkoblingen.

Men selv om du ikke har en Samsung-mobil, vil Galaxy Buds+ gi deg god lyd: De er nemlig kompatible med alle dingser som kan sende lyd over bluetooth, enten det er en telefon, PC, nettbrett eller smartklokke – uansett operativsystem.