Søk
Meny

Nye blinkskudd – med den perfekte fotballmobilen?

Noen øyeblikk er magiske, både på og utenfor fotballbanen. Blir det nye blinkskudd for Isabell Herlovsen under sommerens VM i Frankrike?

Å være en del av laget, er det som virkelig teller. Også for en veteran som Isabell Herlovsen.

– Alle drømmer om å få spille VM. Når vi scorer mål så gjør vi det som lag, og det betyr like mye for alle – fordi alle har jobbet knallhardt på veien dit. Det er jo sånne øyeblikk man aldri glemmer. 

Og for landslagets stjernespiller, er det et minne fra VM i 2015 som betyr litt ekstra:

Den ikoniske selfie-feiringen ble stemt frem av norske supportere, noe som gjorde den helt spesiell.

–  Vi spiller jo med flagget på brystet. Vi spiller for hele Norge. Og derfor var det ekstra gøy når feiringen ble bestemt av folket. Det føltes som om alle var en del av det, sier Isabell.

Samsung Galaxy S10+

  • Film i farta – med videostabilisator
  • Fang øyeblikket med slow motion
  • Ta gruppeselfie med vidvinkellinse
  • Kjøp mobilen her

Bruker video i treningen

For å nå målet om medalje, må teknikken finslipes – og Isabell, med nr. 9 på ryggen, har lagt ned utallige timer på treningsmatta. Mange av de sammen med lagvenninnen Karina Sævik, og gjerne med video som hjelpemiddel.

Under en treningsøkt på det mai-grønne Ullevål-gresset, tester de to VM-klare spillerne videostabilisatoren til Samsung Galaxy S10+, og lar seg begeistre – begge to:

Det er ikke alltid like enkelt å ta bilder på fotballkamp. Det går fort i svingene ... med elegante driblinger og susere i tverrliggeren. Men for supportere som ønsker å fange slike blinkskudd fra sidelinjen, kan de to fotballjentene melde om at stabilisator-funksjonen treffer rett i mål.

Feiring i sakte film

– Jeg likte veldig godt hvor stabilt kameraet var når jeg filmet, også syntes jeg slow motion-funksjonen var veldig kul, sier Isabell.

Hun og Karina har akkurat øvd på årets VM-feiringer, og er skjønt enige om at det ser ekstra bra ut i sakte film:

Blir det flere ikoniske bilder?

– Å få lov til å ta på seg landslagsdrakten, og representere Norge, er veldig stort. Det er utrolig gøy å spille med de beste spillerne i landet, sier Isabell før hun samler resten av gjengen for et siste lite eksperiment.

Isabell og jentene skal forsøke å gjenskape det ikoniske selfie-bildet fra forrige VM, ved hjelp av Samsungs «ultra» vidvinkellinse:

Både teknikken, og selfien, sitter for fotballjentene. Så nå kan VM bare komme. Og kanskje kan man si at Samsung Galaxy S10+ er den perfekte fotballmobilen?