Informasjonen det er smart å ha fremme på S7-skjermen

Galaxy S7 kan vise deg dato, klokkeslett og varsler selv uten at du vekker telefonen. Men på låseskjermen kan du også vise informasjon til andre, skulle du miste den.
Smarte ting å ha på S7-skjermen

Med «Always On Display»-funksjonen har du alltid praktisk informasjon tilgjengelig på låseskjermen – uten at du trenger å skru den på.

Det beste av alt er at det skjer uten at mobilen tappes for strøm. Faktisk tipper vi du vil bruke mindre batteri, fordi du ikke må vekke skjermen bare for å sjekke klokka – eller noe annet, om du måtte ønske.

Slik går du frem:

  1. Funksjonen slås på eller av via Innstllinger > Skjerm > Always On Display
  2. Klokke, dato, batterinivå og enkelte varsler er synlig som standard, men her kan du også velge å vise kalender eller et bilde
Det kan være smart å vise frem e-postadressen på låst skjerm

Et triks for å gjøre det enklere å få tilbake mobilen om den skulle bli borte, er å legge inn eierinformasjon på hjemskjermen – dette innholdet vil nemlig være synlig selv om mobilen er låst.

Slik setter du inn eierinformasjon:

  1. Åpne opp Innstillinger
  2. Velg Låseskjerm og sikkerhet
  3. Velg Informasjon og appsnarveier
  4. Trykk på Eierinformasjon, og legg inn det du måtte ønske av relevant infomasjon. Dette kan være en epostadresse, men du kan selvsagt også legge inn mobilnummeret til kjæresten eller noen andre du stoler på

NB: Hvis du mister mobilen din og ingen kontakter deg, må du selvsagt følge disse tipsene:

Smarte ting å ha på S7-skjermen - slik går du frem

Populært på Online.no nå: