Hopp til innhold

Trygg på nett

Norton Internet Security 2012 – enda sikrere og mye raskere

NIS 2012 – enda sikrere og mye raskere

Endelig er Norton Internet Security 2012 her! Norton fortsetter sine forbedringer og vi kan enda en gang presentere en ny, årlig versjon av det anerkjente sikkerhetsprogrammet. Alle våre bredbånds- og mobilt bredbåndskunder kan derfor igjen oppleve et sikkerhetsprogram som gir deg den aller beste beskyttelsen. Den siste utgaven er blitt raskere, sikrere og enklere å bruke.

Norton Internet Security 2012

- Fjerner automatisk virus, dataormer og spionprogrammer
- Oppdager og fjerner virus i e-post og chattemeldinger
- Blokkerer svindel og identitetstyverier fra falske nettsteder
- Gir forbedret beskyttelse mot identitetstyveri
- Toveis brannmur beskytter mot hackere
- Programmet kjører stille i bakgrunnen uten at du merker det

En datamaskin er hele tiden utsatt for angrep. Nettkriminelle blir stadig mer utspekulerte og bruker avanserte metoder for å kapre datamaskiner eller stjele sensitiv informasjon. Ditt forsvar i denne kampen er å ha et skikkelig sikkerhetsprogram installert på maskinen fra en trygg og anerkjent leverandør.

Betydelige forbedringer

Norton Internet Security 2012 er et prisbelønnet sikkerhetsprogram utviklet av Symantec, et av verdens største selskaper innen programvareutvikling for sikkerhet på nett. Dette programmet kommer best ut i mange tester både når det gjelder sikkerhet og hvor kjapt programmet er.

Norton Internet Security 2012 beskytter deg mot identitetstyveri og andre trusler på Internett, slik at du kan handle, bruke nettbank eller besøke sosiale nettverk uten bekymringer.

Den nye versjonen er betydelig forbedret med over 50 oppgraderinger fra fjorårets versjon. For eksempel utføres scanning mer enn 30 prosent raskere og installasjonstiden er forkortet. Dessuten er ressursbruken enda lavere slik at du kan jobbe, spille eller surfe på nett uten å bli forstyrret av et sikkerhetsprogram som ”surrer” i bakgrunnen.

Gå til Min Sider og last ned Norton Internet Security 2012 i dag

Skjermdump

Viktig å oppgradere

Det er viktig å oppgradere sikkerhetsprogrammet som du har installert på maskinen din hvert år fordi trusselbildet endrer seg hele tiden. 2012-versjonen har mange endringer og forbedringer som løpende autooppdateringer av gammel versjon ikke får med seg. I det nye programmet vil du også finne flere nye funksjoner. Det tar under et minutt å installere den nye versjonen. Norton Internet Security blokkerer 120 trusler pr. sekund noe som innebærer over 3 milliarder blokkerte trusler pr. år. Dette sier litt om det enorme omfanget av trusler på nettet som finnes i dag.

Skjermdump 2

Ny oppstartsstyrer

En egen oppstartstyrer er en ny funksjonalitet du finner i Norton Internet Security 2012. Med denne kan du velge hvilke programmer som skal starte automatisk når maskinen startes opp.

Antallet oppstartelementer blir gjerne flere når du installerer nye programmer. Dette øker tiden det tar for datamaskinen å starte. Oppstartsstyreren hjelper deg å administrere disse og du kan se detaljert informasjon om ressursbruken.

Du kan også velge å forsinke oppstarten av enkelte programmer. På denne måten kan du bedre datamaskinens ytelse.

Nortons Safe Web

Nortons Safe Web gir deg mulighet til å sjekke et webområde før du surfer på det aktuelle området. Du taster ganske enkelt inn webadressen i selve Norton-programmet, som deretter sjekker nettsiden for trusler. Da får du vite om det er trygt eller ikke gjennom enkle symboler.

I tillegg viser Norton Safe Web Nortons rangeringsikon når du befinner deg på en webside. Når du klikker på Nortons rangeringsikon på Norton-verktøylinjen, vises et popup-vindu med informasjon om sikkerheten på området du er inne på.

Norton Safe Web for Facebook er et nytt verktøy som kontrollerer din vegg og nyhetsoppdateringer på Facebook for usikre koblinger og andre trusler, direkte fra Norton Kontrollsenter. Programmer gir deg som bruker av Facebook, mulighet til å sjekke om lenker er trygge før du klikker på dem.

Inkludert i abonnementet

Telenor er opptatt av at du skal være tryggest mulig når du er på nett. Ta derfor i bruk lisensen for Norton Internet Security 2012 som følger med ditt bredbåndsabonnement. Det koster deg heller ingenting ekstra. Dette gjelder også om du har Mobilt Bredbånd.

Har du et sikkerhetsprogram fra Norton fra før trenger du ikke avinstallere noe. Du logger deg inn på Mine Sider og laster ned Norton Internet Security 2012. Har du et annet program enn Norton fra før, må du avinstallere dette først. Se veiledning for dette:

- For fast bredbånd

- For Mobilt Bredbånd 

- Telenor Kundeservice gir seg svar på spørsmål om Norton Internet Security 2012

- Du kan også få hjelp av Telenoreksperten

Kampanjetilbud for ekstra lisenser

Har du flere maskiner er det viktig at alle datamaskinene beskyttes. Du kan enkelt bestille 1 eller 3 ekstra lisenser. Kjøper du ekstralisenser av Norton Internet Security 2012 får du trygge maskiner i hele huset, og tre måneder gratis bruk.

– 3 måneder gratis ved kjøp av 1 stk ekstralisens (normalpris er kr 29 per mnd)
– 3 måneder gratis ved kjøp av 3-pack ekstralisens (normalpris kr 39 per mnd)

Her kan du bestille ekstralisenser.

Aktuelt på Online

Sikkerhet på farten

Sikkerhet når du er på farten

Truslene på nett fortsetter å øke. En bærbar datamaskin er hele tiden utsatt for angrep. Ditt forsvar i denne kampen er å ha et skikkelig sikkerhetsprogram installert på maskinen.

Last ned Norton Internet Security

Nettkriminalitet for svimlende summer

Nettkriminaliteten inntar mobilen

- Mesteparten av nettkriminaliteten vi ser i dag er lett å forebygge, hevder Østrem.

Surfer du sikkert med mobilen?

Styr unna disse sikkerhetsprogrammene

Styr unna falske sikkerhetsprogrammer

Scareware er en ny taktikk for å loppe deg for penger.

Slik unngår du falske antivirus