Søk

Online.no

Meny

Nyhet! Kompakt råskinn fra Sony

Dame som holder Sony Xperia 5 II 5G

Sony Xperia 5 II 5G er en relativt liten mobil – som likevel konkurrer i øverste vektklasse. Dette kan fort bli en favoritt!

Synes du de beste smarttelefonene er blitt altfor store?

Nyheten Sony Xperia 5 II 5G er vel ikke akkurat liten, den heller. Skjermen måler 6,1 tommer. Men det er ikke ofte vi ser en mobil som er så kraftig og fullspekket som denne, som likevel bare er 6,8 centimeter bred og 8 millimeter tykk.

Det er en attraktiv og stilren toppmodell Sony varter opp med her – som er designet for å passe perfekt i lomma og å ligge godt i hånden.

Sony Xperia 5 II 5G er en liten råtass

KOMPAKT RÅTASS: De som ikke ønsker enorme mobilskjermer, vil garantert sette pris på Sony Xperia 5 II 5G.

Batteri som varer og varer

Tidligere i år slapp Sony flaggskipmodellen Xperia 1 II (uttales «one mark two»). Den nye Xperia 5 II er på mange måter en mer kompakt versjon av denne.

Den beholder faktisk det samme, store batteriet på 4000 mAh – som i praksis er en oppgradering, med tanke på den mindre skjermen. Blant anmelderne som allerede har fått kloa i mobilen, sitter lovordene løst. Ikke minst hyller de batteriet som varer og varer.

En merkbar forskjell fra Xperia 1 II, foruten størrelsen, er at den nye mobilen har fått en skjerm med lynrask, 120Hz oppdateringsfrekvens og 240Hz touchscanninghastighet. Mobilen er med andre ord ekstremt responsiv.

Den kraftige Snapdragon 865-brikken og 5G-støtte sørger samtidig for all farten og ytelsen du trenger, enten du vil bruke mobilen til å spille eller drive med foto.

Er du opptatt av det siste, får du også et veldig takknemlig kamera å jobbe med. Også der er fart et stikkord.

Sony Xperia 5 II 5G ligger godt i både lommen og lommen

PERFEKT I LOMMEN: Sony Xperia 5 II 5G ligger godt i både lommen og lommen.

Låner teknologi fra Alpha-kameraene

Foruten mobiler lager Sony også meget gode kameraer. Mobilavdelingen får også forsyne seg av teknologien fra Alpha-kameraene deres.

Xperia 5 II kommer med et trippelkamera som lover å være både ekstremt kjapt og presist, med avansert autofokus som følger øynene til motivet i sanntid. Det har også kontinuerlig autofokus som henger med på opptil 20 eksponeringer i sekundet. De tre kameraene har brennvidde tilsvarende 16, 24 og 70mm, som gir opp til 3x optisk zoom.

Sony Xperia 5 II 5G har et godt kamera

SMIL! Sony Xperia 5 II 5G har et godt kamera, takket være lån av teknologi fra Sonys Alpha-kameraer.

Mobilen har også en egen utløserknapp, så du slipper å forholde deg til å ta på skjermen for å ta bilder.

Apropos det: Xperia 5 II har også en «god, gammeldags» headphone-utgang! Kanskje enda en grunn til at dette kan bli en fan-favoritt?

Sony Xperia 5 II 5G har hodetelefonutgang

ET SAVN? Sony Xperia 5 II 5G har hodetelefonutgangen i behold.

Klar for 5G

Nå bygger Telenor ut neste generasjons mobilnett i Norge, og Sony Xperia 5 II er blant mobilene som er klar for å la deg surfe på 5G.

Mobilen kan forhåndsbestilles nå, med levering fra 20. oktober.