Hopp til innhold

Start

Velkommen på nett

Du er nå på Internett med bredbånd fra Telenor.

1. Online.no er nå din startside på Internett

143x100_online

På startsiden får du et variert underholdningstilbud med blant annet filmer, direktesendte fotballkamper, musikk og spill. I tillegg finner du alle tjenestene som er inkludert i bredbåndsabonnementet ditt. Du kommer rett til startsiden din ved å klikke på Internet Explorer-ikonet på pc-en. Klikk på linken nederst på siden for å komme til Online.no.

2. Ta i bruk din nye Online e-postadresse

Du kan logge inn på online.no og lese e-post uansett hvor du befinner deg. Fremover vil vi sende nødvendig og nyttig informasjon om abonnementet til e-postadressen din. Du kan selvsagt få videresendt din Online e-post til en annen e-postadresse.

143x100_epost

Er du plaget av mye søppelpost på din nåværende e-postadresse? Ta i bruk den nye e-postadressen din og prøv Online Spam- og Virusfilter kostnadsfritt i én måned. Filtrene som er plassert mellom Internett og pc-en din, stopper alle virus og det meste av søppelposten før den kommer til innboksen din.

3. Viktig: Beskytt pc-en mot datavirus med én gang

Sikkerhetspakken Norton Internet Security er inkludert i abonnementet. Med Norton Internet Security er du godt sikret mot nye og kommende trusler som datavirus, trojanske hester og ormer. Du er også automatisk vernet mot spionprogrammer og du har inkludert brannmur som holder hackere ute.

143x100_nis

Vi anbefaler at du laster ned Norton Internet Security for å sikre at datamaskinen din er beskyttet. Last ned kostnadsfritt ved å logge inn med ditt Online brukernavn og passord.

Les mer om og last ned Norton Internet Security (anbefales)

Gå direkte til din nye startside: online.no