• 7 grunner til at du trenger SWAP Plussforsikring

7 ganger det ikke nytter å være etterpåklok

Disse mobiltabbene kan skje den beste, ofte når du minst venter det.
7 grunner til at du trenger SWAP Plussforsikring

Ofte er det litt for lett å tenke «det skjer ikke meg». Men uhell skjer, og da hjelper det lite å være etterpåklok.

Vi har spurt litt rundt blant kollegaer og bekjente etter hendelser der de var ekstra uheldige med mobilen, og fikk sju uheldige eksempler:

1. Når du har shorts med grunne lommer i dype seter i en taxi i Syden

... og taxisjåføren senere bare kan tilby deg et skuldertrekk – og i hvert fall ikke noe svar på hvor mobilen er blitt av.

Har du SWAP Plussforsikring i en slik situasjon, er du heldigvis dekket – enten det er snakk om at du bare har mistet mobilen, eller at den faktisk er blitt stjålet. Forsikringen dekker nemlig begge tilfellene.

Nå får du SWAP Plussforsikring inkludert de tre første månedene når du kjøper mobil med SWAP.

2. Når du endelig bestemmer deg for å friske opp snowboard-kunnskapene, men ender opp med både knust selvtillit og mobil

Det var ikke så lett som du husket, nei? Desto lettere er det å melde inn mobilskaden på nett, uten noe papirkrøll.

Ettersom forsikringen også dekker vannskade, knust mobil – til og med om den ble helt borte i tumultene – kan du fortsette med mobilvanene dine ganske kjapt. Og kanskje laste ned et snowboard-spill til mobilen?

3. Når han tilsynelatende ærlige fyren, som bare skulle låne mobilen, brått setter ny pers på 60-meter

... så skal du få slippe å løpe etter. Tyveri er naturlig nok fullt ut dekket av SWAP Plussforsikring.

Ettersom det nå er mulig å melde mobilen stjålet via politiets hjemmesider, slipper du også den lange turen innom politistasjonen. Alt ordnes bare via nett, samtidig som du sperrer SIM-kortet på Mine sider og fyller ut den raske og enkle skademeldingen.

4. Når mobilen blir frastjålet første dagen på luksusferien, og du ikke får lagt ut et eneste bilde på Instagram

Krise! Neida. De der hjemme vil ikke gå glipp av altfor mange feriebilder, ettersom du med SWAP Plussforsikring får tilsvarende mobil tilsendt allerede én virkedag etter du har meldt inn tapet.

Selv om du er på Europa-ferie, kan du dermed fortsette livet i sus og dus etter at budet har vært på døra med den nye mobilen.

5. Når du smertelig erfarer at brostein både er lett å snuble i – og veldig hard i møte med mobilen

Generelt sett er det greit å heve blikket når du ferdes gjennom storbyer. Men med mange og lange trange gater, er det lett å gå med blikket ned i kart-appen ... og ikke på de mange snublemulighetene foran deg.

Du har alltid skjermforsikring inkludert i SWAP – så om det bare er skjermen som knuser, er du uansett godt dekket. Ryker også resten av mobilen, er du likevel sikret med SWAP Plussforsikring – uansett hvem som hadde skyld i uhellet. Kanskje greit å også huske reiseforsikring, om mer enn bare mobilen får seg en smell?

6. Når treåringen din følte at mobilen din trengte et bad i doskålen

... og du ennå ikke har skaffet deg en vanntett mobil? Da nytter det ikke å bli sint på minstemann, men heller håpe på at du hadde forsikringen i orden.

Ettersom SWAP Plussforsikring dekker alle typer skader, også vannskader, trenger ikke skaden bli så stor. Så er det bare å håpe at du også hadde sikret alle barnebildene på mobilen i skyen.

7. Når du overtaler sjefen om hvor mye du får gjort på «hyttekontoret» … og mister mobilen i sjøen

Ettersom du både er dekket ved vannskade, og får ny mobil dagen etter, kan du puste lettet ut.

Godt er det da også å vite at du får tilsendt helt tilsvarende mobil som du hadde fra før, slik at du kan fortsette der du slapp med dine helt spesifikke arbeidsbehov og -vaner. Altså er det slutt på lange ventetider med en fullstendig ubrukelig lånetelefon som hindrer god flyt.

Samtidig slipper du å bruke tid og (mye) penger på å skaffe ny mobil – egenandelen ved første skade er på bare 500 kroner. Nå er Plussforsikringen inkludert de tre første månedene når du kjøper mobil med SWAP.

Populært på Online.no nå: