• Derfor kjøper du mobiltelefon til jul med SWAP

– Med SWAP får flere gitt mobil i julegave

Det er både lettvint og lurt å kjøpe mobiltelefon til jul med SWAP. Til barna, et annet familiemedlem – eller deg selv!
Mann holder frem en ny mobiltelefon med julegavekalender-lapp på

En ny mobil med SWAP er en flott julegave – og det er ikke bare fordi du har muligheten til å bytte til en ny modell igjen allerede til neste jul.

– Det gjør også at flere får gitt mobil som gave, sier Brage Larssen, som jobber i Telenorbutikken på Byporten og Oslo City.

Med SWAP betaler du nemlig ikke noe i butikken, men betaler i stedet en fast, lav månedssum i to år. Skal du kjøpe mobil som julegave til et eller flere av barna, eller andre familiemedlemmer (eller deg selv ...!), får du altså kjøpesummen fordelt over lengre tid. Eller som Larssen sier det:

– Du trenger ikke bla opp 10 000 kroner.

Lett å kjøpe SWAP som gave

Brage Larssen i Telenorbutikken på Oslo City

Det er enkelt å gi bort SWAP i gave, ikke minst om du eier abonnementet til mottageren. Da kan du registrere SWAP-avtalen rett på dette abonnementet og mobilnummeret. Med mindre eierskapet overdras, vil mottageren selvsagt ikke se noe til fakturaene.

Mobilen er ikke låst til noe abonnement, men det forutsettes et Frihet-, Yng- eller U18-abonnement idet avtalen tegnes – samt når dere eventuelt swapper til en ny modell. Det er ingen binding på Telenors abonnementer, så dere kan bytte abonnement eller endre datakvote når som helst.

Å «swappe» betyr at dere kan bytte inn mobilen mot en ny modell før nedbetalingstiden er over – for eksempel til neste jul. Da tegner du en ny SWAP-avtale med den nye mobilen, og får slettet inntil 12 måneders utestående beløp på den gamle.

Mange mobiler å velge med SWAP

Populært på Online.no nå: