• Fikk du ikke ønskemobilen til jul?

Fikk du ikke ønskemobilen til jul?

Med SWAP kan du unne deg selv den aller beste gaven.
Fikk du ikke drømmemobilen til jul? Da kan du kjøpe den til deg selv!

Forhåpentlig har årets julefeiring vært preget av fine folk, god mat og flotte overraskelser under treet.

Men kanskje hadde nissen glemt ønsket ditt om ny mobil?

Med SWAP-avtalen fra Telenor gjør heldigvis ikke det noe: Du kan lett unne deg drømmemobilen som en bonusgave til deg selv!

Mye flott å velge mellom

Fordelen ved å kjøpe mobilgave til seg selv, er at du kan plukke ut akkurat den mobilen du ønsker deg aller mest.

Siden du ikke trenger å bla opp hele beløpet med en gang med SWAP, men heller betaler mobilen med et fast, lavt månedsbeløp, kan du også unne deg noe fra øverste hylle.

Brått er ikke toppmodeller som for eksempel iPhone X eller Samsung Galaxy Note 8 helt utenfor rekkevidde?

Det er også særdeles mange andre spennende modeller ute akkurat nå, for eksempel:

Kanskje det kan friste med en av disse?
  • iPhone 8: Føler du at iPhone X blir i voldsomste laget, men vil likevel ha den nyeste iPhonen, er denne det åpenbare valget.
  • Huawei Mate 10 Pro: En veldig spennende nykommer, som har funksjoner, ytelse og batteri helt i toppsjiktet, hjulpet av at mobilen er først ute med en egen prosessor for kunstig intelligens
  • Samsung Galaxy S8: Den største iPhone-konkurrenten, og definitivt en av de flotteste mobilene som er laget. Mobilen har alt du forventer – og litt til
  • Sony Xperia XZ1 Compact: Et spennende valg dersom du vil ha en mindre (og rimeligere) mobil, som likevel kan yppe med toppmodellene i ytelse og funksjonalitet

La deg inspirere

Mange mobiler å velge med SWAP

Trenger du ytterligere inspirasjon, kan du muligens finne dette ved å ta en kikk på de mest populære mobilene i nettbutikken akkurat nå.

Selv om Apples iPhone-modeller regjerer i salgstoppen, er det også plass til noen utfordrere ... og en overraskende nykommer.

Mange rimelige mobiler med SWAP

Og er du på utkikk etter noe rimeligere – men like full svært gode – alternativer, er det også mye bra å velge mellom blant mobilene som har kommet på markedet i det siste.

Vi har sett nærmere på fire gode mobiler for under 200 kroner i måneden, som alle har til felles at de har veldig mye å by på til tross for en lavere pris.

En gave som varer

Når du unner deg selv en ny mobil med SWAP, er det også bra å vite at den garantert havner i gode hender – dine egne.

Men skulle disse glippe mobilen ved et uhell, er det ingen krise. Ettersom skjermforsikring er inkludert i SWAP-avtalen, er du sikret en gave som varer selv om skjermen skulle ryke.

Skulle uhellet være ute, melder du bare fra – så reparerer Telenor den for deg. Du betaler bare en egenandel på 500 kroner.

Skal noen arve din gamle mobil?

Populært på Online.no nå: