Tre gode grunner til å kjøpe iPhone 7 med SWAP

Apples toppmodell imponerer.
Nå kommer iPhone 7

iPhone 7 har raskt rukket å bli en favoritt ... vi forstår deg derfor godt om du sikler etter Apples toppmodell.

Her er tre gode grunner til hvorfor du bør kjøpe iPhone 7 med mobilprogrammet SWAP:

1. Du betaler ingenting i dag

iPhone 7

Nye iPhone 7 er vanntett, har stereohøyttalere, et svært imponerende kamera - og kraftig nok innmat til å takle alt du trenger å kjøre på en telefon ... og litt til.

Selv snakker Apple om «deres beste smarttelefon hittil», og da er det klart at herligheten også koster litt.

Det betyr heldigvis ikke at du behøver å blakke deg ved et iPhone 7-kjøp. Med SWAP betaler du nemlig ingenting i dag!

I stedet betaler du ned mobilen til en fast, lav månedspris i 24 måneder. Valgfritt FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement uten binding kommer i tillegg.

2. Du trenger ikke engste deg for knust skjerm

Selv om du ikke lenger trenger å være redd for at iPhone 7 skal bli våt eller skitten, har den fortsatt en skjerm laget av glass.

Er det noe man smertelig har erfart etter å ha mistet en iPhone i bakken fra litt for stor høyde, er det at glass kan knuse. Så avansert som den trykkfølsomme iPhone 7-skjermen er, kan det fort koste flere tusen å reparere skjermen.

Dersom du kjøper iPhone 7 med SWAP, behøver du imidlertid ikke å bekymre deg for det heller: Inkludert i avtalen er også en skjermforsikring.

Går mobilen i bakken, reparerer Telenor skaden for deg. Det eneste du trenger å betale er 500 kroner i egenandel.

3. Du kan fortsatt sikle etter neste års iPhone

iPhone 7 er vanntett

Kjenn på den kriblende følelsen du nå har i magen mens du leser om nye iPhone 7.

Spol deretter et års tid frem i tid, og forestill deg den samme kriblingen når Apple lanserer etterfølgeren til iPhone 7. Klarer du å forestille deg hvor mye du da vil ha lyst på det nyeste og beste? Ja, nettopp.

Om du går for SWAP når du kjøper iPhone 7, trenger det ikke være for tidlig med ny telefon allerede til neste år. Etter ett år kan du nemlig bytte ut den gamle mobilen med en splitter ny modell, og inngå en ny SWAP-avtale på 24 måneder.

Du trenger da ikke å betale mer for den gamle, som returneres og blir videresolgt. Dermed sparer du både penger og miljøet ... samtidig som du alltid er sikret nyeste iPhone-modell!

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: