Her er høstens mobilnyheter

Lar du deg friste?
Dette er de kommende mobilene vi gleder oss til

Har du lyst på ny mobil i høst? Nå er flere av årets store nyheter lansert, og du har mange godbiter å velge mellom.

Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånden med en gang, og betaler den gjennom et fast, månedlig beløp i to år. Samtidig er det enkelt å «swappe» til en ny toppmobil igjen om et år, om du skulle ønske det.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Skjermen i Galaxy Note 8 måler 6,3 tommer. Likevel er mobilen smalere enn flere konkurrenter med skjerm på 5,5”. Det alene sier det meste du trenger å vite om mobilens slående, fremoverlente design – som er en naturlig forlengelse av vårens Galaxy S8 og S8+.

Galaxy Note 8 er bare så vidt større enn S8+, men det er likevel store forskjeller. Blant annet har Note 8 et nytt «Dual lens»-kamera, som gir bedre zoom og dybde i bildene.

Note 8 kommer også med en integrert penn, som lar deg for eksempel skrive kjappe notater på låseskjermen, markere setninger og få dem oversatt, eller lage GIF-er av utsnitt på skjermen.

Dette er bare toppen av isfjellet med en av de desidert kraftigste og mest funksjonsrike mobilene du kan få tak i.

iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone X

Kjøp ny iPhone med SWAP

Både iPhone 8 og iPhone 8 Plus er kraftigere og har bedre kameraer enn sine forgjengere. I tillegg er for- og baksidene nå dekket av et nær uknuselig glass, som gjør mobilene enda med robuste i hverdagen (de er selvfølgelig også både vann- og støvtette).

Litt senere i høst kommer også iPhone X, som preges av en fantastisk skjerm som går fra kant til kant på mobilens forsiden. Denne modellen har ikke lenger hjemknapp, men låses opp via ansiktsgjenkjenning.

Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact

I sommer slapp Sony en av de sterkeste mobilene vi har testet, nemlig Xperia XZ Premium. Nå får den to «småbrødre»: Xperia XZ1 og XZ1 Compact ... men spesifikasjonene deres er faktisk nærmest identiske med flaggskipet! Kort sagt er det primært skjermen og konstruksjonen som skiller dem.

XZ1 og XZ1 Compact kommer blant annet med en ny 3D-skanner, et svært godt kamera som kan ta opp ekstrem saktefilm og som hjelper deg med timing på bildene – og trolig den kjappeste prosessoren på markedet.

XZ1 har en 5,2-tommers skjerm, mens XZ1 Compact måler 4,6”. Foretrekker du en mindre mobil, får du ikke tak i noe særlig som kan måle krefter med denne.

Nokia 8

Nokia 8

Nokia er tilbake – nå med Android! Den foreløpig mest ambisiøse modellen etter comebacket heter Nokia 8, og den kan være et aldri så lite kupp.

Det er strengt tatt et nytt selskap, finske HMD Global, som lager de nye Nokia-mobilene. Sammenlignet med andre selskapers toppmodeller er ikke Nokia 8 helt i toppsjiktet i pris, men den bruker likevel komponenter fra øverste hylle – inkludert den samme, markedsledende prosessoren som du finner i Sonys flaggskip.

Skulle de treffe blink, er dette kanskje Nokias mulighet til å ta opp kampen igjen med de nyere mobil-kjempene?

Populært på Online.no nå: