Søk

Online.no

Meny

Dette er de mest solgte mobilene i Bergen i mars 2019

Vi avslører hvilke mobilnyheter kollegaen, venninnen og naboen vil gå rundt med de neste to-tre årene.

Bor du i Bergen og skal kjøpe ny mobil? Vil du være som alle andre – eller skille deg ut i mengden?

Dette er de 10 mest solgte mobilene i Bergen i mars 2019:

1. Samsung Galaxy S10+

– I sin aller første måned i salg, klarte Samsung med Galaxy S10+ å kapre topp-plasseringen i mars måned med god margin, forteller Kjetil Simonsen, Head of Devices & Accessories i Telenor Norge.

– Dette viser tydelig hvor mye nordmenn setter pris på solide mobiler med gode kamerafunksjoner – og ikke minst sylskarpe, store skjermer, sier Simonsen.

2. Samsung Galaxy S10

Simonsen omtaler S10-serien som «et etterlengtet friskt pust fra Samsung sin side».

– Det har sjelden vært større grunn til å bytte sin gamle Samsung-mobil, enn nå med en av de nye S10-modellene. Vår erfaring med S10 og S10+ er vesentlig bedre batterikapasitet, strålende kamera med fantastisk videostabilisering og en herlig opplevelse med den skarpe skjermen, sier Simonsen.

3. iPhone XR

– Som forventet har norske mobilkjøpere kastet seg over Apples nye toppmodeller, iPhone XS og iPhone XS Max. Men også deres noe rimeligere og mer fargerike modell iPhone XR har virkelig vist seg å være populær, sier Simonsen.

Blant kvalitetene han opplever at folk liker ved iPhone XR, er de solide kameraene og muligheten til å velge blant flere friske farger.

– Det vi også ser, er at den noe mer kostnadseffektive LCD-skjermen også gir en litt lengre batterilevetid – noe vi vet at norske mobilbrukere setter stor pris på, sier Simonsen.

Her er resten av Topp 10-listen for Bergen i mars:

4. iPhone XS

5. iPhone XS Max

6. iPhone 8

7. Huawei P30 Pro

8. iPhone 8 Plus

9. Huawei P20 Pro

10. iPhone 7

Listen er basert på salg i nettbutikken på telenor.no og Telenorbutikken.

Huawei seiler opp

Med tanke på lanseringsdatoen helt på tampen av mars, skiller spesielt Huawei P30 Pro seg ut på listen.

– Med en fantastisk salgssuksess i P20 Pro og Mate20 Pro, har Huawei etablert seg som en av de sterkeste mobilprodusentene i Norge, sier Simonsen – som mener at de ikke skuffer med P30 Pro:

– Det er deres beste produkt så langt. Huawei er kjent for å ha de mest fantastiske mobilkameraene, og har i P30 Pro forbedret dette ytterligere med ny zoom-funksjonalitet og enda bedre kvalitet i mørke omgivelser. Og nettopp i mørke omgivelser er P30 Pro overlegen de andre, sier Simonsen.