Søk

Online.no

Meny

Dette er de mest solgte mobilene i Norge i mars 2019

Vi avslører hvilke mobilnyheter kollegaen, venninnen og naboen vil gå rundt med de neste to-tre årene.

Skal du kjøpe ny mobil? Vil du være som alle andre – eller skille deg ut i mengden?

Dette er de 10 mest solgte mobilene i Norge i mars 2019:

1. Samsung Galaxy S10+

– I sin aller første måned i salg, klarte Samsung med Galaxy S10+ å kapre topp-plasseringen i mars måned med god margin, forteller Kjetil Simonsen, Head of Devices & Accessories i Telenor Norge.

– Dette viser tydelig hvor mye nordmenn setter pris på solide mobiler med gode kamerafunksjoner – og ikke minst sylskarpe, store skjermer, sier Simonsen.

2. Samsung Galaxy S10

Simonsen omtaler S10-serien som «et etterlengtet friskt pust fra Samsung sin side».

– Det har sjelden vært større grunn til å bytte sin gamle Samsung-mobil, enn nå med en av de nye S10-modellene. Vår erfaring med S10 og S10+ er vesentlig bedre batterikapasitet, strålende kamera med fantastisk videostabilisering og en herlig opplevelse med den skarpe skjermen, sier Simonsen.

3. iPhone XS

– iPhone XS topper som regel våre salgslister, og står seg fortsatt fantastisk godt i perioder hvor konkurrentene lanserer sine nyheter, sier Simonsen.

Her er det den generelle raske og gode iPhone-opplevelsen, kombinert med et fantastisk kamera, som spesielt lokker mange av kjøperne, tror han.

Her er resten av Topp 10-listen for Norge i mars:

4. iPhone XS Max

5. iPhone XR

6. iPhone 8

7. Huawei P30 Pro

8. iPhone 8 Plus

9. Huawei Mate 20 Pro

10. iPhone 7

Listen er basert på salg i nettbutikken på telenor.no og Telenorbutikken.

Huawei seiler opp

Med tanke på lanseringsdatoen helt på tampen av mars, skiller spesielt Huawei P30 Pro seg ut på listen.

– Med en fantastisk salgssuksess i P20 Pro og Mate20 Pro, har Huawei etablert seg som en av de sterkeste mobilprodusentene i Norge, sier Simonsen – som mener at de ikke skuffer med P30 Pro:

– Det er deres beste produkt så langt. Huawei er kjent for å ha de mest fantastiske mobilkameraene, og har i P30 Pro forbedret dette ytterligere med ny zoom-funksjonalitet og enda bedre kvalitet i mørke omgivelser. Og nettopp i mørke omgivelser er P30 Pro overlegen de andre, sier Simonsen.