Søk
Meny

Dette er de mest populære mobilene nå

Mobiler i Telenorbutikken

I Norge er det i all hovedsak Apple og Samsung som selger, viser tall fra Telenor. (Foto: Martin Fjellanger)

Kort oppsummert: Nordmenn elsker iPhone og flere har begynt å utforske 5G med Samsung.

Nå som mange har tatt sommer og nyter late mobildager i ferien, tenker vi det passer seg å ta en titt på de mest solgte mobilene det siste kvartalet. Det er ikke akkurat overraskende at iPhone fortsatt selger best, men også Samsungs 5G-mobiler er i vinden.

– Til tross for at vi har vært gjennom en spesiell tid, ser vi at nysgjerrigheten knyttet til nye mobiler holder seg. Nordmenn er opptatt av kvalitet og vil gjerne også utforske ny funksjonalitet, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge, og legger til:

– Telenor var første operatør i Norge med 5G, og etter at vi lanserte kommersielt 13. mars har flere investert i mobiler som støtter den nye teknologien. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg i løpet av høsten, sier Brown.

Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge

Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger).

Disse mobilene solgte best i Telenorbutikken og nettbutikken på telenor.no i mars, april og mai:

Topp 10:

10. iPhone 8

9. iPhone XS

8. Samsung Galaxy S20+

7. Samsung Galaxy S20

6. Samsung Galaxy A51

– A51 har svært gode spesifikasjoner og en redusert pris i forhold til de største flaggskipene. Den selger spesielt godt i Telenorbutikken – og det tror vi har å gjøre med at kundene først oppfatter hvor fantastisk denne mobilen er, når de får ta og føle på den, forteller Kjetil Simonsen, Head of Devices & Accessories hos Telenor

5. iPhone SE

– I vår lanserte Apple iPhone SE, som blir en form for arvtaker til storselgeren iPhone 8. Vi har tro på at denne vil holde seg stabilt på topplisten over en lengre periode, sier Simonsen om nykommeren på femte plass.

4. Samsung Galaxy S20 Ultra

– Samsung har lansert sin fantastiske S20-serie i perioden og har, tross Covid 19, hatt en sterk lansering, fastslår han.

Se hvordan det gikk da vi testet Samsung Galaxy S20 Ultra på 5G-nettet i Trondheim. (Listen fortsetter under videoen.)

Topp 3:

3. iPhone 11 Pro Max

2. iPhone 11 Pro

1. iPhone 11

– Apple hadde sin sterkeste lansering på lenge i fjor høst, og står seg svært godt med sin 11-serie, sier Kjetil Simonsen avslutningsvis om iPhone-trioen som topper listen.

God mobilsommer!