• Mobilavtale med skjermforsikring

- En bra deal for folk som liker å ha ny mobil

Telenors nye mobilavtale gjør det mulig å kjøpe en toppmobil, selv på lavbudsjett.
Jan Erik Stensrud

SWAP sørger for at Jan Erik Stensrud alltid har den nyeste telefonen. Foto: Håvard Paulsen

Er skjermen knust? Vil du ha bedre kamera? Fetere programvare? Mobilen du har begynner å bli gammel? Grunnene varierer, men det er en kjent sak at vi ønsker å skifte ut mobilene våre med jevne mellomrom. Mobilavtalen SWAP fra Telenor gjør at du enkelt kan skifte til en ny toppmobil hvert år.

Aldri mer knust skjerm

Knust skjerm

Med SWAP får du også skjermforsikring.

Jan Erik Stensrud er en av de mange som har slått til på SWAP-avtalen. Han er 23 år og studerer markedsføring og merkevare ved Høyskolen Kristiania.

Den forrige telefonen hadde fått seg en tur i gulvet på et utested. Telefonen overlevde, men skjermen ble delvis knust.

– Jeg gikk et halvt års tid med knust skjerm. Det er kjedelig, men det koster såpass mye å reparere at jeg heller ville vente til jeg kunne kjøpe meg en helt ny telefon.

En slik opplevelse er han ikke alene om. Knust skjerm er den aller vanligste skaden smarttelefoner er utsatt for. Og kostnadene knyttet til reparasjon gjør at mange som Jan Erik går rundt med ødelagt skjerm. Det er ikke lenger nødvendig. Med SWAP har du full skjermforsikring fra dag én, og du betaler kun 500 kr i egenandel ved første skade.

- Vil ikke streve med gammel teknologi

Det var da den gamle telefonen til Jan Erik begynte å synge på det siste verset, han valgte å kjøpe den nye toppmodellen iPhone 7 Plus med SWAP-avtale.

- Jeg studerer på heltid og jobber på deltid, så jeg er avhengig av god flyt og planlegging for å få alt til å gå opp. Derfor vil jeg ikke streve med teknologi som ikke er up to date. Det har jeg ikke tid til, sier Jan Erik. På fritiden er han hobbyfotograf med stor lidenskap for kamera-teknologi. Kun en telefon av høyeste kvalitet er godt nok for ham. SWAP var derfor en god løsning, og valget falt på iPhone 7+. Det er han storfornøyd med.

- Jeg liker å ta bilder og denne telefonen er helt rå på det, sier han og ivrer etter å vise frem de nye kamera-funksjonene. – Sjekk den dybdeskarpheten! Går ikke an å se forskjell på bilder tatt med telefon og med ordentlig kamera!

Med SWAP betaler Jan Erik ned mobilen, med en fast lav månedspris over 24 måneder. Han betalte ingenting den dagen han kjøpte mobilen.

En enkel mobilavtale

Jan Erik Stensrud er strålende fornøyd med SWAP, og synes det var lett å signere på en mobilavtale som inkluderer forsikring, nedbetalingsplan og en ny telefon hvert år.

– Utviklingen av ny teknologi går så fort nå at SWAP er en bra deal for folk som liker å holde seg oppdatert. Om et år er sikkert ikke denne telefonen best lenger, og da kan jeg få en ny uten å cashe den ut, sier han.

Etter 12 måneder kan han nemlig bytte til en ny mobil og starte en ny 24 måneders SWAP-avtale. Da slipper han også å betale mer for sin gamle mobil.

SWAP forutsetter FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP avtale på 24 mnd. og innlevere din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår her.

Populært på Online.no nå: