Søk
Meny

– Nå kjøper 80-85 prosent mobil på denne måten

SWAP er populært når Didrik Blom Onshuus selger nye mobiler. Du får veldig mye for pengene!

– Veldig mange har hørt om SWAP, men det er ennå en del som blir overrasket over hvor gunstig det er, forteller Didrik Blom Onshuus, som jobber i Telenorbutikken i Bogstadveien i Oslo.

– De forventer at det medfører renter, gebyrer og lang bindingstid. Men når jeg forklarer hva SWAP innebærer og at det totalt sett ikke vil koste noe mer, blir de fleste overbevist.

Null kroner up front – og skjermforsikring inkludert

Etter at Telenor innførte SWAP sommeren 2016, har altså stadig flere fått øyene opp for de mange fordelene avtalen fører med seg.

– 80-85 prosent av alle mobilkjøp er med SWAP. Det er stadig færre som lurer på hva greia er. Mange kommer bare for å «swappe» mobil – enkelt og greit, sier Onshuus.

Mange syns det er behagelig å ikke betale for mobilen i kassen, og heller nedbetale med en fast, lav månedspris. I tillegg setter mange pris på at skjermforsiking er inkludert i avtalen.

– De få som ikke vil kjøpe mobil med SWAP er som regel bedriftskunder, eller de som vil betale alt med en gang, for eksempel når de har fått feriepenger og har god råd.

Perfekt når du trenger ny mobil

– Jeg snakker med mange som vil ha ny mobil på grunn av vanlig slitasje, dårlig batteri og svakt kamera. Det er også de som ønsker seg nye funksjoner fordi mobilen de har er utdatert, fortsetter Onshuus.

Muligheten til å bytte til en ny mobil allerede etter 12 måneder kan derfor være midt i blinken.

– Veldig ofte har folk rett og slett lyst på en ny telefon, og SWAP gjør det mye enklere å ta det steget.

Hvis uhellet er ute

Vi gjør alt for å levere erstatningsmobil innen én virkedag, men av og til kan det ta litt mer tid:

  • Ved mange skadesaker kan saksbehandlingen ta lengre tid, slik at det tar mer enn én virkedag å levere erstatningsmobilen.
  • Du må oppgi en fast adresse og være tilgjengelig mellom kl. 8-16. Dette gjelder også i utlandet.
  • I utlandet må du oppgi et lokalt telefonnummer, som du er tilgjengelig på.
  • Eventuell tollbehandling i landet du befinner deg i kan påvirke leveringstiden.

Opptatt av en god deal – og trygghet

Onshuus hjelper gjerne kunden med å legge sammen regnestykket, og han er opptatt av at det skal være avslappende å bytte mobil. SWAP er tross alt en svært gunstig verdipakke, forklarer han.

– De betaler ikke mer for telefonen enn når de handler alt på en gang, og de får inkludert en forsikring til en veldig god pris. Jeg tror det er betryggende for dem at de ikke låser seg til noe når de velger SWAP.

Mobiltelefoner er blitt veldig verdifulle, og Onshuus sier at svært mange også legger til Plussforsikring – som dekker skader, uhell og tyveri.

– De er vant med at de må levere inn mobilen og vente i to uker før de får den tilbake. Med Plussforsikring får de en tilsvarende telefon etter én virkedag, uten at det koster flere tusenlapper.

– Har troen på SWAP

Onshuus tror SWAP-kunder er veldig fornøyd med hvor enkelt det er å bytte mobil.

– Det eneste de trenger å huske er koden på mobilen og passord til Mine sider. Resten ordner vi i systemet vårt, og de kan gå ut med en ny telefon uten å ha lagt igjen en krone i kassen, sier Onshuus, før han legger til:

– Jeg bruker SWAP selv og har veldig troen på det.

Dette er SWAP:

  • SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil på
  • Med SWAP-avtalen betaler du ingenting ved kjøp av ny telefon, men betaler den ned over to år med en fast månedspris
  • Etter 12 måneder kan du bytte inn telefonen mot en ny modell, og tegne en ny 24-måneders avtale. Når du leverer inn den gamle mobilen slettes utestående beløp opptil 12 mnd
  • Skjermforsikring er alltid inkludert
  • SWAP må kjøpes med et av Telenors faste abonnement, og det er ingen binding på mobilabonnementet
  • SWAP-mobiler kan kjøpes på telenor.noTelenorbutikken, Elkjøp, Power og Lefdal.

Kjøp mobil med SWAP i nettbutikken