Skulle kjøpe ny mobil – fikk mye mer enn forventet

Merete Nesset fra Molde var ute etter en god mobilavtale for barna sine. Med SWAP fikk hun en løsning som var aktuell for hele familien.
Smilende dame i brillebutikk

- Jeg ble veldig interessert i SWAP-avtalen, innrømmer Merete. Hun jobber selv med å gi sine egne kunder de beste tilbudene i brillebutikken. Foto: Kjell Arvid Langmyren

Sommeren i fjor nærmet seg, og sønnen til Merete Nesset trengte ny mobil før ferien. Skjermen var sprukket og den hadde begynt å bli treg i bruk. Men da de kom i Telenorbutikken, ble de rådet til å vente én måned med å signere avtale.

- Selgeren fortalte om en ny avtale som var på trappene, og som det var verdt å vente på, smiler Nesset.

Med SWAP får du mye mer enn bare en mobil

Det hele handlet om SWAP – en helt ny måte å kjøpe mobil på, hvor du ikke betaler noe den dagen du får mobilen. I stedet betaler du en fast sum i måneden i 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil, inngå en ny avtale, og slutte å betale på den gamle.

- Dette klaffet så godt med det vi var på jakt etter, at jeg like gjerne kjøpte ny mobil til datteren min også, sier hun.

Hun mener det er perfekt for ungene å ha en avtale som inkluderer skjermforsikring, i tillegg til at de jevnlig kan få tilgang på ny mobil.

- De bruker den jo på en mye mer risikabel måte enn meg, fortsetter hun med en munter oppgitthet som alle foreldre kan kjenne igjen.

Skulle kjøpe ny mobil til sønnen – fikk lyst på ny selv

Så bra synes Merete Nesset at SWAP er, at hun vurderte å avslutte sitt nåværende abonnement hos en annen operatør for å inngå en SWAP-avtale.

- Jeg var egentlig fornøyd med den mobilavtalen jeg hadde, men SWAP var noe helt eget.

Nesset er opptatt av at telefonen skal virke til alle formål og at abonnementet er tilpasset hennes bruk. Når dette er innfridd, er hun ikke typen som saumfarer markedet for å finne et tilbud som muligens er marginalt bedre.

- Men med SWAP er det litt annerledes. Helheten i avtalen gjorde meg nysgjerrig. Jeg synes det er flott med en god forsikring, mulighet for jevnlig fornyelse av mobil og at nedbetalingsordningen var satt i system med SWAP.

- Jeg er glad vi ventet med å kjøpe til denne mobilavtalen ble lansert.

SWAP forutsetter et FRIHET, U18, U11- eller YNG-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: