• Plussforsikring fikk ny mobil neste dag

Mistet mobilen i bakken – fikk ny allerede neste dag

Jon Groth fikk en skikkelig sur start på dagen. Heldigvis ble fortsettelsen mye bedre.
Jon er fornøyd med SWAP Plussforsikring

- Jeg ble litt overvelda over at jeg med SWAP Plussforsikring ville få en helt tilsvarende mobil som jeg hadde. Og det allerede dagen etter, sier Jon Groth.

Det var dessverre ingen vei utenom etter at han han ufrivillig knuste mobilen. Uhellet skjedde da Jon gikk ut av bilen og mobilen gled ut av jakkelommen.

- Jeg visste at jeg hadde forsikring, uten at jeg kunne vilkårene på rams, sier Jon. Det verste var tanken på å måtte levere mobilen fra seg.

- Jeg er helt avhengig av den, både på jobb og i fritiden, så jeg var litt bekymret, innrømmer han.

Ville forsikringssaken bli komplisert, og kunne en lånetelefon innfri? Og ikke minst, hvor lang tid ville det ta å få mobilen reparert? Jon skulle få seg en overraskelse. En positiv én, viste det seg.

Har du allerede SWAP-avtale og ønsker å bestille SWAP Plussforsikring kan du kontakte Kundeservice på 09000. Merk! Det er karantenetid på 30 dager før du kan melde skade hvis du kjøper SWAP Plussforsikring i etterkant.

Tilsvarende mobil med SWAP Plussforsikring

Mann med SWAP Plussforsikring fikk ny mobil neste dag

Det er fort gjort å være uheldig og miste mobilen i bakken. Med SWAP Plussforsikring er det fort gjort å få ny mobil også.

Dagen etter skaden, tar Jon Groth kontakt med sin lokale Telenorbutikk i Sarpsborg – klar til å sette i gang prosessen. Butikkmedarbeideren gir ham telefonnummeret til forsikringspartneren, som etter noen enkle spørsmål forteller at saken allerede har gått igjennom. Mindre enn et døgn senere har han en helt tilsvarende mobil i hånden, til odel og eie, sendt via posten.

- Jeg tenkte det var snakk om en lånetelefon, mens min ble reparert. Da jeg skjønte at jeg fikk en helt tilsvarende mobil som den jeg hadde, ble jeg rett og slett litt overveldet, humrer Jon.

- Egenandelen på 500 kroner ved første skade var meget overkommelig, for å si det sånn.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Har du kjøpt mobil med SWAP, har du automatisk skjermforsikring inkludert:

  • Rask og enkel skademelding
  • Svært kort reparasjonstid ved skade – normalt i løpet av fem virkedager

Velger du SWAP Plussforsikring i tillegg, er vilkårene enda bedre. Nå er Plussforsikringen inkludert i 3 måneder:

  • SWAP Plussforsikring dekker alle typer skader, inkl. tyveri, vannskade og tapt mobiltelefon
  • SWAP Plussforsikring gir deg en tilsvarende mobil som den du hadde, én virkedag etter at du har meldt mobilen skadet eller tapt

En mobil er ikke bare en mobil. Når tilgang til bank, e-post, sosiale medier og kontakter rives bort i løpet av et klønete lite sekund, merker du hvor kort vei det er fra god flyt til null oversikt. Hos Telenor får du erstatningsmobil inkludert i forsikringen, og du slipper lånetelefon og ventetid på reparert mobil.

Populært på Online.no nå: