• Ny mobil dagen etter - i hele EU

Hadde heldigvis Plussforsikring

Ble frastjålet mobilen i utlandet – var glad han hadde SWAP.
Nikolai fikk ny mobil dagen etter knivran

Da SWAP ble lansert i fjor, var Nikolai tidlig ute med å skaffe seg iPhone med SWAP-avtale. Han trengte ikke å betale noe for mobilen da, men betaler heller litt hver måned i to år. Med på kjøpet fikk han skjermforsikring inkludert, men Nikolai ville sikre seg ekstra godt, og skaffet seg en Plussforsikring i tillegg. Det har han ikke angret på!

Frastjålet mobilen

– En lørdags kveld gikk jeg rundt i byen og tok bilder, så kommer det plutselig tre, fire karer mot meg, forteller Refshal Hansen, som bor i Paris for å skrive bacheloroppgaven sin.
– De ropte og pekte på fransk, og jeg skjønte at de vil ha mobilen, bankkortene mine og kamera. Så tok de alt, bortsett fra husnøkkelen – den hadde jeg heldigvis i brystlomma. Blant gjenstandene som forsvant, var mobilen hans. Heldigvis hadde han SWAP Plussforsikring, og kunne dermed ringe med tilsvarende mobil fra Telenor allerede dagen etter.

Ny mobil dagen etter

Nikolai ble frastjålet en iPhone 6, som han hadde hatt siden i fjor sommer, og fordi han hadde SWAP Plussforsikring, var han heldigvis fullt dekket. Dermed fikk han den tvilsomme æren av å være den aller første forsikringskunden som fikk levert ny mobil på døra i utlandet allerede dagen etter.

– Jeg ringte Telenor rundt klokka 16. Dagen etter, allerede klokka 14, kom et bud på døra med den nye telefonen min – en tilsvarende iPhone 6s. Det gikk med andre ord under 24 timer fra jeg meldte fra om at mobilen var tapt, til jeg fikk en ny telefon på døra. Så det gikk superfort.

Klok av skade

Det var ikke tilfeldig at Nikolai hadde sikret seg med SWAP Plussforsikring – han har tidligere hatt uheldlige opplevelser:

– Jeg er blitt frastjålet telefonen tidligere, og da var det mye kål for å ordne både ny telefon og abonnement – selv om jeg hadde forsikring også da. Så jeg ønsket meg en avtale som garanterte meg en ny telefon om uhellet skulle være ute, uten at jeg måtte styre noe med det. Og det viste seg å være lurt, sier Refshal Hansen.

Fortsetter med SWAP

Nikolai forteller at han kommer til å fortsette med både SWAP og SWAP Plussforsikring.
– Du får det du betaler for, og det liker jeg. Jeg stoler på Telenor på grunn av servicen og den gode dekningen, de er begge veldig viktige for meg. Jeg er ingeniør og vet at dekning handler om infrastruktur, og det har Telenor god kontroll på.

Populært på Online.no nå: