Søk

Online.no

Meny

4 gode mobiler som ikke koster skjorta

Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og du kan du bytte til ny mobil etter 12 måneder. Og det du får mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de fire beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

1. Samsung Galaxy A6 og A6+

Samsung Galaxy A6

Galaxy A6 er en ny og rimelig råtass fra Samsung. Den har en stor og nesten rammeløs skjerm med høy oppløsning.

Blitsen på frontkamera kan justeres i tre nivåer slik at du kan ta selfies både på dagen og kvelden uten å ødelegge bildet og bli blendet. Kamera på baksiden har 16 MP og en rask linse som slipper inn mer lys når du tar bilder i mørkere omgivelser.

Vil du ha en enda råere telefon, kan Samsung Galaxy A6+ være midt i blinken. Den har litt større skjerm og et kraftigere batteri. A6+ kommer også med to kameraer på baksiden som gir bildene enda mer dybde.

Både A6 og A6+ har fingeravtrykksensor og ansiktsgjenkjenning. Begge telefonene vil være tilgjengelige i nettbutikken fra 4. juni.

2. iPhone 6s

iPhone 6s

Er du på jakt etter en ny iPhone, men har ikke råd til de aller kraftigste. Da er iPhone 6s midt i blinken for deg. Det er riktignok noen år siden den ble lansert, men 6s er fortsatt en knallgod mobiltelefon. Under det stilrene designet, skjuler det seg mye kraft.

Da den ble lansert, var 6s den første mobilen med 3D Touch-teknologien som gjenkjenner trykket du bruker og endrer måten du bruker telefonen. Du får også all funksjonene du forventer av en ny iPhone – som Live Photos, kamera med 4K-video og Siri.

Kamera til 6s har 12 megapiksler, opptil 5 ganger digital zoom og er støyreduserende. Med ansiktsgjenkjenning og True Tone Flash tar du fine bilder i flotte farger.

3. Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Dette er lettversjonen av Huaweis toppmodell – men det betyr ikke at Huawei P20 Lite er en lettvekter.

2280 x 1080 FHD+ skjermen har høy og naturlig fargegjengivelse som fremhever alle detaljer. På baksiden har P20 Lite to kameraer som gir skarpe og detaljerte bilder, selv i vanskelige lysforhold.

I tillegg støtter den Dual Bluetooth. Det vil si at du kan koble til to Bluetooth enheter samtidig, for eksempel smartklokke og de trådløse hodetelefonene dine.

4. ... og med ytelsen til en toppmodell: Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2 er en lynkjapp smarttelefon med ytelsen til en toppmodell, god batterilevetid og mulighet for hurtiglading. Og det til en rimelig penge.

Telefonen har et solid kamera med mulighet for å gjøre opptak i 4K-oppløsning. Det betyr fantastiske farger og klarhet selv i svakt lys. Frontkamera har 120° supervidvinkel som gjør at du får plass til mange venner og mer landskap i selfien. En håndutløser registrerer automatisk håndflaten din og tar bildet.

XA2s rammeløse utformingen gjør at den ligger svært godt i hånden.