Søk

Online.no

Meny

Gode mobiler som ikke koster skjorta

Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.

Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og hos Telenor kan du velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Du kan også velge mellom mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Denne høsten fikk Samsung Galaxy A7 en ny drakt, og dette er en rimeligere telefon som føles som en toppmobil.

Dette skyldes i stor grad det nye trippelkameraet, som også er det første av sitt slag i en Samsung-mobil. Selskapet har lenge vært gode på kamerafronten, og Galaxy A7 kan blant annet skilte med en ultravidvinkellinse og et frontkamera på hele 24 MP.

Kort sagt: Galaxy A7 tar svært gode bilder med skarpe detaljer og fine farger, selv i svakt lys.

I tillegg har den en stor Super AMOLED-skjerm, en unik fingeravtrykksleser som er kombinert med på-knappen på siden av telefonen, og en god «gammeldags» 3,5 mm-inngang til hodetelefoner.

Galaxy A7 er et godt alternativ for dem som ikke ønsker å bruke flerfoldige tusenlapper på en mobiltelefon.

Samsung Galaxy A6 og A6+

Samsung Galaxy A6

Samsung har mye å tilby i alle prisklasser, og Galaxy A6 er en annen rimelig råtass. Den har en stor og nesten rammeløs skjerm med høy oppløsning.

Blitsen på frontkameraet kan justeres i tre nivåer slik at du kan ta selfies både på dagen og kvelden uten å ødelegge bildet og bli blendet. Kameraet på baksiden har 16 MP og en rask linse som slipper inn mer lys når du tar bilder i mørkere omgivelser.

«Storebroren» Samsung Galaxy A6+ har litt større skjerm og et kraftigere batteri. A6+ kommer også med to kameraer på baksiden som gir bildene enda mer dybde.

Både A6 og A6+ har fingeravtrykksensor og ansiktsgjenkjenning.

iPhone 6s

iPhone 6s

Denne er «gammel», men fortsatt utrolig god.

Hvis du er på jakt etter en ny iPhone, men ikke har råd til de aller kraftigste, er iPhone 6s midt i blinken for deg. Det er riktignok noen år siden den ble lansert, men 6s er fortsatt en knallgod mobiltelefon. Under det stilrene designet, skjuler det seg mye kraft.

Da den ble lansert, var 6s den første mobilen med 3D Touch-teknologien som ga iPhone en helt ny brukeropplevelse. Den har også alle funksjonene du forventer av en ny iPhone, som Live Photos, kamera med 4K-video og Siri.

Kameraet til 6s har 12 megapiksler, opptil 5 ganger digital zoom og er støyreduserende. Med ansiktsgjenkjenning og True Tone Flash tar du fine bilder i flotte farger.

Huawei Mate 20 Lite

Huawei har mye spennende på gang, og denne høsten slapp de en ny toppmobil – fantastiske Mate20 Pro.

I likhet med Pro-versjonen har Mate20 Lite en kraftig forbedret kunstig intelligens som gir en rask og sømløs brukeropplevelse. Mobilen har et stort batteri, støtter trådløs lading og har smarte løsninger for å optimalisere batteriets kapasitet.

Men vi kan ikke snakke om en Huawei-mobil uten å nevne kameraet. Frontkameraet på hele 24 MP tar bilder med den populære bokeh-effekten som gir selfiene dine et løft. Dobbeltkameraet på baksiden kan, med god hjelp fra AI-en, gjenkjenne 22 objekter og scener, og gjør det enkelt å ta utrolig gode bilder.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Dette er lettversjonen av fjorårets toppmodell fra Huawei – men det betyr ikke at Huawei P20 Lite er en lettvekter.

2280 x 1080 FHD+ skjermen har høy og naturlig fargegjengivelse som fremhever alle detaljer. På baksiden har P20 Lite to kameraer som gir skarpe og detaljerte bilder, selv i vanskelige lysforhold.

I tillegg støtter den Dual Bluetooth. Det vil si at du kan koble til to Bluetooth enheter samtidig, for eksempel smartklokke og de trådløse hodetelefonene dine.