4 gode mobiler for 200 kr i måneden

Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.
Flere rimelige mobiler fra nettbutikken

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen, men et fast månedsbeløp i to år. Her er fire kvalitetsmobiler som koster rundt 200 kroner i måneden. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og du kan du bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Her er de fire beste mobilene du kan få til under 200 kroner i måneden akkurat nå:

1. Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 og A5

Samsung Galaxy A3 og A5

Mens toppmobilene tråkker opp stien med nye funksjoner og materialer, følger de litt rimeligere modellene gjerne ikke så langt etter. Det er definitivt tilfelle med årets Samsung Galaxy A3.

Her får du svært mye du ellers forbinder med en «premium»-mobil: God byggekvalitet i glass og metall (som er vann- og støvbestandig), en lyssterk, 4,7-tommers skjerm med Samsungs Always On-teknologi, fingeravtrykkleser, et kjapt og godt kamera, og plass til et microSD-kort for å utvide lagringskapasiteten.

Ikke minst kan du surfe lynkjapt – mobilen støtter funksjoner som 4G+, 4G Tale og WiFi Tale.

Blir denne hakket for liten, kan du også se på «storebroren» Galaxy A5, som bare så vidt ikke lander under 200-lappen.

2. iPhone SE

iPhone SE

iPhone SE

Har du fått med deg iPhonen som til forveksling ligner på iPhone 5, men som er kjappere og bedre, med ny og moderne innmat? Det er ikke vanskelig å argumentere for at dette er den lekreste iPhone-designen til dags dato, og her får du også veldig mye kraft for pengene.

iPhone SE har den samme A9-chipen som sitter i iPhone 6s, og du får funksjonene du forventer av en ny iPhone – som Live Photos, kamera med 4K-video, Siri og det helt nye operativsystemet iOS 11.

Dette er ikke bare en rimeligere iPhone, det er også antagelig den kraftigste 4-tommers mobilen du får tak i – altså er denne perfekt for deg som ønsker en mindre mobil.

3. Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Som navnet avslører, er dette en variant av Huawei P10 – og som med de andre mobilene her, er mye av toppmodell-DNA-et intakt.

Det er først og fremst ytelsen som er tonet ned sammenlignet med storebroren, men det er fortsatt nok krefter her til vanlig bruk. Ikke minst er P10 Lite velbygd og flott, og har et imponerende kamera, hurtiglading og 4G+, for å nevne noe.

4. … om du vil «flotte deg»: Huawei Honor 9

Huawei Honor 9

Honor 9

Mens du får mobilene over til under 200-lappen i måneden, er Huawei Honor 9 et ørlite hakk dyrere. Men dette er fortsatt en svært rimelig mobil, som gir masse for pengene.

Honor er et undermerke av Huawei, som med fjorårets Honor 8 virkelig yppet med toppmobilene – til en vesentlig rimeligere penge. Nye Honor 9 følger opp, blant annet med enda lekrere design, super ytelse og et fantastisk dual lens-kamera.

Populært på Online.no nå: