Slik fungerer SWAP

Så enkelt får du drømmemobilen.

SWAP fra Telenor er en helt ny måte å kjøpe mobil på. SWAP er et mobilprogram med mange fordeler inkludert - blant annet kan du skaffe deg drømmemobilen – uten at det koster deg skjorta! Og det beste av alt, du kan bytte mobil allerede etter ett år. Da leverer du inn den gamle mobilen og du trenger ikke betale mer for den når du inngår en ny 24 mnd SWAP-avtale. 

Med SWAP kan du alltid ha den tøffeste mobilen på innerlomma. SWAP må kjøpes med FRIHET, Yng, U18- eller U11–abonnement, og det er ingen binding på mobilabonnementet

Slik får du SWAP

Jente med mobil
  • Velg deg den mobilen du ønsker 
  • Velg det Telenor-abonnementet som passer deg best. Det er ingen binding på mobilabonnementet
  • Du betaler ingenting når du kjøper mobilen, men inngår en avtale om å nedbetale den med en fast lav månedspris, over 24 måneder.  

SWAP er tilgjengelig i Telenorbutikken, Elkjøp, Lefdal, Power, på telenor.no og via Kundeservice. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt. 

Slik fungerer SWAP

SWAPING av mobil
  • Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. 
  • Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle.
  • Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd SWAP-avtale med den nye mobilen.
  • Den gamle mobilen din blir solgt videre til et land utenfor Norden. Der får den et videre liv, og slipper å bli liggende i skuffer og skap slik gamle telefoner har en tendens til å gjøre. 

Knust skjerm-forsikring er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig å knuse skjermen din, sørger Telenor for at du får en får du ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: