• Swap forsikrer barnas mobiler

Bekymrer meg ikke for knust skjerm

Inkludert skjermforsikring var bare én av fordelene Linda fikk da hun kjøpte nye mobiler til hele familien.
Blid familie på seks

Hele familien Gjendem Rønning har mobiler med SWAP-avtale. Bilde: Privat.

- Dagens mobiltelefoner er jo avanserte og kostbare datamaskiner. Det kan fort bli dyrt med en knust skjerm. Barna på 12 og 14 bryr seg ikke alltid om det, de bruker mobilen som leketøy. Med skjermforsikring kan mor sove litt bedre om natten, sier Linda Gjendem Rønning fra Fræna. Da hun skulle kjøpe nye mobiler til barna endte hun opp med mobiler med SWAP-avtaler til hele familien.

Splitter ny mobil hvert år med SWAP

- De siste årene har mobilene blitt så gode at nettbrettet nesten ikke brukes. Alt på jobben kan jeg manøvrere med mobilen. Timebestillinger, varebestillinger, oppdateringer i nettbutikken – alt gjøres med mobilen, sier hun.

- Ting må funke. Jeg har ikke tid til å vente på treg software eller at noe henger. Med SWAP-avtalen kan jeg nå enkelt bytte til en splitter ny mobil hvert eneste år, sier Linda Gjendem Rønning. 

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: