Gi neste års toppmobil i gave – i år!

Mobiler og nettbrett står øverst på lista over hva nordmenn ønsker seg. Kjøper du telefonen med SWAP, har du ordnet gaven også til neste år.
Med SWAP kan du gi en mobilgave som fortsetter å gi

Nordmenn liker harde pakker.

Forbrukerelektronikk som mobiler, nettbrett og smartklokker/-armbånd er de fysiske gavene flest ønsker seg ved store anledninger, viser en undersøkelse gjort av Respons Analyse for Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Kun reiser og opplevelser, og penger eller gavekort, scorer høyere.

Ny toppmodell hvert år

Når du kjøper telefon med SWAP-avtale fra Telenor, betaler du den ned over 24 måneder med en fast månedspris.

Men allerede etter ett år kan du bytte inn telefonen i en nyere modell, og du slutter samtidig å betale på den gamle.

Om en av dine nære og kjære ønsker seg det siste og beste av teknologi og dingser, kan du altså gi bort en av årets toppmodeller med SWAP-avtale i år – og så kan denne byttes til en splitter ny toppmodell etter ett år.

Den «gamle» telefonen du leverer inn blir tilbakestilt og får et nytt liv ute i verden. I stedet for at den, som gamle mobiler flest, blir liggende og støve i en skuff.

Du tegner en ny 24-måneders avtale for den nye telefonen.

Tegnes i ditt navn

Når du gir SWAP i gave, tegner du avtalen i ditt eget navn. Poenget er tross alt at ikke mottageren skal få regninga.

Forutsetningen er at du selv har et FRIHET, Yng eller U18-abonnement fra Telenor.

Det er mulig å overdra SWAP-avtalen hvis den som får gaven vil bytte telefon, eller skal begynne å betale selv, også uten at samme abonnement må overføres til den nye eieren.

Full skjermforsikring, som gjør at du ikke lenger trenger å bekymre deg for knust skjerm, er også inkludert i avtalen og gjelder fra første dag.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng- eller U18-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: