• SWAP løser batteriproblemet

– De er lei av at mobilbatteriet dør uten forvarsel

Slik løser Kalle Wramstedt det irriterende problemet.
SWAP løser batteriproblemet

– Noe av det som går aller mest igjen er at de sliter med dårlig batteri på mobilen, og at den gjerne slår seg av når det er kaldt ute, sier Kalle Wramstedt.

Han er butikksjef for Telenorbutikken på Fornebu S, og er dermed i daglig kontakt med kunder som kommer innom butikken for å finne en løsning på mobilproblemene sine.

– Stort sett er denne løsningen en ny mobil. Og i de aller fleste tilfellene skjønner kunden at det er smartest å kjøpe med SWAP, forteller Wramstedt.

Gidder ikke flere problemer

I tillegg nevner han at mobilene, og da spesielt batteriene som driver dem, ikke er laget for norske vinterforhold.

– Både slitasje og kunde påvirker batterieffekten. Til slutt mister batteriet strømstyrken som trengs for å drive telefonen, og den går da inn i dvalemodus. Mange av kundene som kommer inn forteller at dette skjer spesielt ofte når det er kaldt ute, sier Wramstedt.

SWAP gir tilgang på de nyeste mobilene

Mange av kundene som kommer inn med slike problemer, er rett og slett gått lei:

– De har kanskje hatt disse problemene lenge, og kommet til et punkt der de ikke lenger gidder å forholde seg til en telefon som slår seg av selv om det er masse batteri igjen. Når jeg da forteller dem hvordan de kan sikre seg for fremtiden nå, med en avtale som gir dem ny telefon hvert år, slår nesten alle til.

Problemfritt med SWAP

En av de største fordelene med SWAP, er at du allerede etter 12 måneder kan bytte mobilen din inn i en helt ny modell.

– Det er en effektiv løsning på batteriproblemene, ettersom mobilen ikke rekker å få få redusert kapasitet, sier Wramstedt og fortsetter:

– Stadig flere forteller meg at de ikke lenger har tid til å forholde seg til mobilproblemer – de vil bare at den skal virke hele tiden. Mobilen er det viktigste elektroniske utstyret du har i din hverdag ... om du ikke har pacemaker, da.

Løser også problemet med lite plass

Litt av samme sak er det med de som opplever at telefonen stadig vekk sier fra at den ikke har mer lagringsplass.

– Mange har tidligere villet spare litt penger på å kjøpe en billigere mobil med lite lagringsplass, og nå biter den avgjørelsen dem i halen, sier Wramstedt. Han forklarer:

Når minnet er fullt, får du heller ikke tatt flere bilder

– Nyere versjoner av mobilenes systemprogramvare tar opp stadig mer plass. Selv om du har en eldre mobil, må du likevel oppdatere til disse – ellers opplever du at flere apper slutter å virke. Når systemprogramvaren tar nesten all plass, skal det ikke mange bilder, videoer eller apper til før telefonen er full og du ikke får gjort så mye.

Wramstedt forstår godt hvorfor mange i sin tid kjøpte en litt billigere telefon enn de kanskje hadde behov for.

– Moderne mobiltelefoner kan raskt koste mange tusen kroner, og det er ikke alltid det passer å bruke så mye på en gang for en telefon. Sånn sett er SWAP et langt bedre alternativ, der betalingen spres ut over 24 måneder uten noen ekstra renter eller gebyrer.

Skjermforsikring følger med

En tredje ting som gjør at mange av Wramstedts kunder velger SWAP, er den medfølgende skjermforsikringen.

– Spesielt foreldre til barn elsker dette. Barna har gjerne dyre mobiler, nekter å bruke deksel, og tar ikke spesielt godt vare på telefonene sine. Det holder ofte bare at jeg nevner at skjermforsikring er inkludert i prisen, så kaster de seg over avtalen.

Ikke stress med knust skjerm

Reparasjon av uforsikrede mobilskjermer kan både bli både svært dyrt, samt føre til at du går uten mobil i flere dager. Med skjermforsikringen i SWAP-avtalen trenger man ikke bekymre seg for noe av dette:

– Om skjermen går i stykker, fyller du ut et enkelt skjema på Telenor.no. Da sendes det ut en tilsvarende mobil som du har hjem til deg, gjerne dagen etter. Med denne følger det en konvolutt, som du bruker til å sende tilbake den ødelagte mobilen. Dermed har du også litt tid på deg til å bytte sim-kort og overføre informasjon, uten å måtte gå uten mobil.

Populært på Online.no nå: