Sliten mobil og slunken lommebok?

Med SWAP trenger du ikke betale noe som helst når du kjøper mobilen.
Sliten mobil etter ferien?

Er ikke mobilen lenger som den en gang var? Enten det er batteriet som lades ut altfor raskt, en skjerm som har fått juling eller uforsiktig omgang med det våte element som er synderen:

Takket være SWAP er det enklere enn noensinne å sikre seg en helt ny mobil som klarer å henge med i alle svingene.

Du betaler ingenting nå

En av hovedgrunnene til at mange kvier seg til å kjøpe ny mobil, er at de gjerne koster mange tusen kroner – penger du kanskje trenger til andre ting.

Med SWAP trenger du ikke betale noe som helst når du kjøper mobilen. I stedet betaler du litt hver måned i to år.

Alltid ny mobil

Det er spesielt på batteriet at mange merker at mobilen begynner å bli sliten, når den «dør» halvveis inn i dagen – spesielt de aller kaldeste.

Med SWAP har du mulighet til å bytte inn mobilen din allerede etter 12 måneder, slik at du alltid kan ha en ny, kjapp og velfungerende mobil. Som gjerne også tåler vann, om det er det som er grunnen til at alt ikke virker som det skal.

iPhone 7 er i likhet med mange andre nye mobiler vanntett

iPhone 7 er en av mange nye mobiler som tåler en kalddusj.

Ved et slikt SWAP-mobilbytte leverer du enkelt inn den gamle mobilen din, samtidig som du inngår en ny SWAP-avtale på 24 måneder.

Telenor sletter da de resterende nedbetalingene på den gamle mobilen din – som får nytt liv hos noen som vil sette stor pris på den.

Ikke vær redd for knust skjerm

En annen og veldig vanlig måte å se at en mobil er forbi sine glansdager, er at skjermen ikke lenger er like hel.

Sliten mobil etter sommeren?

Å reparere skjermene på nye mobiler kan raskt koste mer enn det smaker. Men ikke om du har en SWAP-mobil: Da er nemlig forsikring for knust skjerm inkludert.

Om mobilen går i bakken, vil Telenor da reparere skaden for deg – uten at du blir gående uten mobil i flere dager. Det eneste du trenger å betale er 500 kroner i egenandel ved første skade.

Med på SWAP-kjøpet følger også tre måneder med SWAP Plussforsikring, som sikrer deg ny mobil allerede dagen etter om uhellet skulle være ute.

Ingen bindinger

En SWAP-avtale forutsetter at du har et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement ved kjøpstidspunktet, men du står fritt til å velge det abonnementet som passer deg og din bruk best.

Det er heller ingen bindingstid på abonnementet, slik at du når som helst kan bytte til et annet abonnement dersom du finner ett som passer deg bedre.

Populært på Online.no nå: