Sliten mobil og slunken lommebok etter ferien?

Med SWAP trenger du ikke betale noe som helst når du kjøper mobilen.
Sliten mobil etter ferien?

Sommerferie er høytid for mobilbruk, og mange vil kanskje ha merket at mobilen ikke lenger er helt som ny.

Det kan være batteriet som lades ut altfor raskt, en skjerm som har fått juling eller uforsiktig omgang med saltvann som er synderen:

Takket være SWAP er det enklere enn noensinne å sikre seg en helt ny mobil som klarer å henge med i alle hverdagene utover høsten.

Du betaler ingenting nå

En av hovedgrunnene til at mange kvier seg til å kjøpe ny mobil, er at de gjerne koster mange tusen kroner – penger du kanskje trenger til andre ting utover høsten.

Med SWAP trenger du ikke betale noe som helst når du kjøper mobilen. I stedet betaler du litt hver måned i to år.

Alltid ny mobil

Det er spesielt når det begynner å bli kaldere ute at mange virkelig merker at mobilen begynner å bli sliten. I kalde omgivelser tappes mobilbatteriene langt raskere enn ellers, og du risikerer at mobilen «dør» halvveis inn i dagen.

Med SWAP har du mulighet til å bytte inn mobilen din allerede etter 12 måneder, slik at du alltid kan ha en ny, kjapp og velfungerende mobil. Om du skulle ha vært uheldig med det våte element i løpet av sommeren, er det kanskje også greit å vite at mange av de nyeste mobilene også tåler vann og søl?

iPhone 7 er i likhet med mange andre nye mobiler vanntett

iPhone 7 er en av mange nye mobiler som tåler en kalddusj.

Ved et slikt SWAP-mobilbytte leverer du enkelt inn den gamle mobilen din, samtidig som du inngår en ny SWAP-avtale på 24 måneder.

Telenor sletter da de resterende nedbetalingene på den gamle mobilen din – som får nytt liv hos noen som vil sette stor pris på den.

Ikke vær redd for knust skjerm

Var sommeren kanskje litt vel aktiv – med knust mobilskjerm som resultat?

Sliten mobil etter sommeren?

Å reparere skjermene på nye mobiler kan raskt koste mer enn det smaker. Men ikke om du har en SWAP-mobil: Da er nemlig forsikring for knust skjerm inkludert.

Om mobilen går i bakken, vil Telenor da reparere skaden for deg – uten at du blir gående uten mobil i flere dager. Det eneste du trenger å betale er 500 kroner i egenandel ved første skade.

Med på SWAP-kjøpet følger også tre måneder med SWAP Plussforsikring, som sikrer deg ny mobil allerede dagen etter om uhellet skulle være ute.

Ingen bindinger

En SWAP-avtale forutsetter at du har et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement ved kjøpstidspunktet, men du står fritt til å velge det abonnementet som passer deg og din bruk best.

Det er heller ingen bindingstid på abonnementet, slik at du når som helst kan bytte til et annet abonnement dersom du finner ett som passer deg bedre.

Populært på Online.no nå: