Søk

Online.no

Meny

Er mobilen din klar for påsken?

Få hjelpen du trenger i Telenorbutikken.

Vi tar ferie i påsken, men mobilene våre tar aldri fri. Det skal streames, knipses, snappes, vippses og alle andre låneord i ordboka.

Heldigvis står de ansatte i Telenorbutikken klar for å forberede mobilen din (og deg) til påskens mobil-bonanza!

Ikke stress med batteri

Sola skinner på blå himmel og påskelunsjen blir inntatt i et vårlig bybilde, men i det øyeblikket skal foreviges, lyser mobilbatteriet illevarslende rødt. Med en powerbank kunne lunsjen blitt dokumentert – og derfor får du nå ladeavtalen fra Telenor til halv pris i Telenorbutikken. Levér inn din utladede powerbank i en Telenorbutikk, og få en oppladet tilbake – så mange ganger du trenger.

  • Ta turen innom Telenorbutikken før påske og få ladeavtalen for kun 199,– (før 399,– )

Data til alle

Serier skal fråtses i, påskefrokoster deles og påskeløypene befares digitalt – alt på samme tid.

Megabytene går fort når man har det gøy, og har du et abonnement med mye data kan du dele dataen din med hele hytta med en miniruter fra Telenor. De er nå på halv pris – og om du vil pakke påskesekken tidlig, kan du være sikker på å få med deg en ved å besøke Telenorbutikken.

Gå ikke glipp av påskekrimmen

På mobilskjermen kan du enkelt se at det var påskeharen som stod bak mordet i årets påskekrim, men det hjelper lite hvis skjermen er knust. Med skjermforsikring fra Telenor er du trygg hvis uhellet er ute.

Du kan også senke skuldrene ekstra mye om du kjøper plussforsikring – som dekker uhell, skade og tyveri ... i hele Europa!

Stikk innom Telenorbutikken om du lurer på noe mer om Telenors forsikringer!

Påskeklar med Telenorbutikken 

Telenorbutikken er både et fristed fra alle dine mobilrelaterte frustrasjoner og en plass for inspirasjon, tips og kunnskap. Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Fiks ferdig: Vi setter opp din nye mobil for deg.
  • Skjermbeskyttelse: Vi legger på en skjermbeskyttelse for deg.
  • Mobildeksler: Frisk opp din faste følgesvenn!
  • Vi sjekker batterikvaliteten din: Vi må snakke om batterihelse! i Telenorbutikken sjekker vi helsen for deg, og kommer med tips til hvordan å opprettholde et sunt batteri.