Få bøkenes svar på Spotify i to uker for ti kroner

Supertilbud på e-bok for alle Telenor-kunder.
eREADZ

Med eREADZ kan du lese et ubegrenset antall bøker for en fast sum i måneden, eller du kan kjøpe de bøkene du ønsker. Som Telenor-kunde får du nå mulighet til å teste tjenesten for en symbolsk sum.

E-bøker er på frammarsj her i Norge, og hele 12 prosent av befolkningen leste bøker digitalt i 2014. Telenor og eREADZ ønsker å være med på revolusjonen, og gir deg nå muligheten til å prøve streamingtjenesten for bøker til en svært billig penge. 

Alt du behøver å gjøre er å sende SMS med kodeord ebok til 1999.

– Fordelen er at du har tilgangen til et stort antall e-bøker, og muligheten til å lese dem på nettbrett, mobil og PC, sier Andreas Fjeld, innholdssjef hos Telenor.

Lagret i skyen

eREADZ-katalogen har 18 000 bøker, inkludert titler fra flere ulike nordiske forlag, samt flere internasjonale suksesser og klassikere. 

Et eREADZ Premium-abonnement koster vanligvis 99 kroner i måneden. Nå får du det samme tilbudet i to uker for bare ti kroner. Bøkene kan leses både online og offline.

Tjenesten er tilgjengelig for Mac og Windows, samt i App Store og Google Play – og det er lett å veksle fra nettbrettet til mobilen, eller datamaskinen til nettbrettet.

– Bøkene er lagret i skyen, og du kan derfor slutte å lese på én enhet, og så plukke boken fram igjen på på samme sted som du forlot den på en annen enhet, sier Fjeld.

Spotify for bøker

Ifølge Leserundersøkelsen 2014 leser over 90 prosent av nordmenn bøker, og stadig flere kjøper på nett eller leser digitalt. 

Andreas Fjeld mener at eREADZ fyller et åpenbart hull i markedet.

– Dette er den første streaming-løsningen for e-bøker, og kan sies å være for bøker det Spotify er for musikk eller Netflix er for film og TV-serier.

eREADZ er den eneste e-bokhandleren i Norge som ikke er eid av et bestemt forlag, og har et rikt utvalg bøker. Her finner du blant annet hele bibliografien til Jørn Lier Horst og Cecilia Samartin, Helene Uris siste, samt klassikere som «De tre musketerer» og bøkene om Jack Reacher.

Det siste nye er at også lydbøker er inkludert i tjenesten, blant annet flere språkbøker hvis du for eksempel vil forberede deg til en tur til Italia eller Spania. 

God lesning!