Skaff deg en smart treningspartner

Med det rette tilleggsutstyret får du enda mer ut av mobilen.
mobilt tilbehør

Foto: Produsenten

Nytt år nye muligheter. I nettbutikken finner du massevis av gadgets til mobilen som gjør det blir enda enklere å komme i gang med nyttårsforsettene. Og i mange tilfeller kanskje også mye morsommere. For i tillegg til å følge med på progresjonen din, hvorfor ikke også dokumentere alt sammen med en funksjonell selfie-stang?

Blant våre favoritter finner du nemlig alt ifra smartklokke som gir deg den ultimate oversikten, til en selfie-stang som fanger de morsomste øyeblikkene. 

Her er våre beste anbefalinger:

Lekker og avansert smartklokke

Apple Watch er den perfekte turkameraten, enten du skal en tur på treningssenteret eller bare ønsker å være tilgjengelig i hverdagen. Denne tøffe klokken er utstyrt med pulsmåler, akselerasjonsmåler og gyroskop. Den registrerer treningen og aktiviteten din og oppfordrer deg til å leve sunt. 

Med Apple Watch på armen kan du motta samtaler og SMS lett som bare det. Når venner eller apper har noe å fortelle, prikker klokken deg lett på armen. Urkassen er utformet i anodisert aluminium og klokken har en sort rem i syntetisk gummi. Dette er en gummi som skal tåle mye, som for eksempel varme og kjemiske påvirkninger. 

I tillegg er den vannavstøtende, og har både høyttaler, mikrofon og en batteritid på 18 timer. Takket være den imponerende batteriytelsen kan du bruke den i opptil fire dager før du må lade den på nytt. Klokken har også Retina-skjerm med Force Touch, mens baksiden er laget i kompositt.

mobilt tilbehør

God passform og fyldig bass

I motsetning til vanlige runde ørepropper, er EarPods designet for å følge ørets form perfekt. Det gjør dem svært behagelige å bruke, samtidig som passformen gjør at pluggene holder seg på plass, også under aktivitet. Dessuten er både passformen og høyttalerne utviklet for å minimere tap av lyd og gi mest mulig effekt ut, slik at du får best mulig lydkvalitet.

Ørepluggene har en innebygd fjernkontroll som lar deg justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video samt svare på og avslutte samtaler, bare ved å trykke på kabelen. De fungerer på alle enheter med Lightning-kontakt og støtter iOS 10 eller nyere, inkludert iPod touch, iPad og iPhone.

mobilt tilbehør

Luksuriøse hodetelefoner

Er du ute etter et par hodetelefoner som oser av eksklusivitet, er Harman Soho Wireless perfekte for deg. Luksuriøst materialvalg som rustfritt stål og lekre detaljer i skinn, gjør at hodetelefonene skiller seg ut i mengden.

Lyden er det heller ingenting å si på. Harman Soho har god lyd og forsterket bass som gjør at musikken blir mer engasjerende og spennende. Bluetooth tilkoblingen med NFC gir deg enkel kontroll og perfekt lyd. 

Hodetelefonene er meget kompakte når de foldes sammen, og har oppladbare batterier med opptil 9 timer brukstid.

mobilt tilbehør

PNY Selfie-stang

I 2013 ble ordet selfie kåret til årets nyord av Oxford Dictionaries. Selv om det begynner å bli noen år siden, har selfien fremdeles god vind i seilene. Så hvorfor ikke investere i en selfie-stang gjør bildene enda mer spektakulære?

Med en PNY Selfie-stang kan du ta flotte selfies på opptil 1 meters avstand med vidvinkel. Dette er det beste verktøyet for å ta ultimate selvportrett. Den veier kun 169 gram og pakkes sammen til en liten pakke. Enkel å ta med seg enten du er på ferie eller ute på byen med venner. Passer til både Android og Apple-mobiler med Bluetooth.

Selfie-stangen har håndtak med innebygd selvutløser som gjør det ekstra enkelt å fange de morsomme øyeblikkene. 

PNY har oppladbart batteri og kommer med Micro USB.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: