Det mest populære tilbehøret til mobilen

Nytt deksel, hodetelefoner eller smartklokke? Dette går det mest av i nettbutikken.
Diverse mobilt tilebør fra nettbutikken

Smartklokker og trådløse øreplugger kan gjøre mobilen til din beste treningspartner. Et deksel vil gjøre mobilen tryggere, men kan også tilby noe mer. En trådløs høyttaler kommer godt med både til hverdag og fest. Hvilket tilbehør er det som vil gjøre din mobilopplevelse bedre?

Dette er mest populært i nettbutikken nå.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Apple-klokka er tilbake i ny versjon – med 70 prosent mer kraft. Det åpner for nye muligheter, slik som å føre en to-veis samtale med Siri. Klokka er kjappere enn før, batteriet varer lenger, og tilkoblingene er både mer strømeffektive og stabile.

Series 3 er flott som en forlengelse av mobilen – med varslinger, musikkspiller og apper. Likevel vil du kanskje mest av alt sette pris på den som en treningskamerat. Klokka har innebygget GPS og pulsmåler, og kan spore aktiviteten din og motivere deg til å gi litt ekstra gjennom dagen. Du kan for øvrig tilpasse den ved å bytte ut «sports»-reimen med mer stilrene klokkereimer i skinn, eller en helt ny treningsreim i stoff.

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport er en smartklokke som tar trening på alvor. Den skilter selvsagt med puls- og aktivitetsmåling, og har innebygget GPS – i tillegg til å være vanntett. Men utseendet er samtidig stilrent og klassisk, og den har alt du forventer av en smartklokke til hverdagsbruk. Altså fungerer den like godt uten en svømmehall i sikte.

Med Gear Sport kan du dra på trening og legge igjen mobilen hjemme. GPS-en og de andre sensorene fungerer likevel, og du kan ta med musikken din, inkludert offline-spillelister på Spotify (riktignok må du ha et trådløst headset). Gear Sport fungerer med alle nyere Android-mobiler, samt iPhone.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro

Vil du ha et enda mer rendyrket treningsarmbånd, bør du se på Gear Fit 2 Pro. Denne har fortsatt de mest essensielle smartklokke-funksjonene. Men mest av alt er denne laget for å gi deg mest mulig ut av treningen – med sporing av alt fra puls og posisjon, til trapper, svømmetak og kaloriforbruk.

Også Gear Fit 2 Pro har innebygget GPS og lagringsplass til musikken din, så du kan fokusere på treningen med mobilen liggende trygt hjemme.

Monster Hotshot BT høyttaler

Monster Hotshot hoyttaler

Denne bærbare Bluetooth-høyttaleren har en diameter på bare rundt åtte centimeter, noe som gjør den ekstremt lett å ta med seg. Likevel spiller den høyt og med masse bass.

Høyttaleren er laget for å festes enkelt for eksempel på sekken eller i beltet. Så mens den er kjekk å ta med på kjøkkenet når du lager mat, eller på hyttetur, eller den ikke minst perfekt å ta med ut på tur eller på stranda.

Du kan koble til trådløst, eller med 3,5 mm minijack.

Apple AirPods

Apple AirPods

Apple har bygget ryktet sitt på at det de lager «bare virker», og sånn er det også med AirPods. Ta dem ut av ladeetuiet sitt, og så kobler de seg automatisk til iPhonen din. Sett dem i øret, så starter lyden.

AirPods ser ut som de er lett å miste. Men de er laget etter formen på ørekanalen, og sitter godt nok til at du fint kan bruke dem ute, eller til og med dra på joggetur. At de sitter godt inni øret, gjør også at det er lite tap av lyd. Batterilevetiden på 24 timer gjør at du kan nyte god lyd med dyp bass hele dagen, og du får 3 timer ekstra med kun 15 minutter lading.

JBL Reflect Mini BT

JBL Reflect Mini BT

Det finnes etterhvert mange trådløse øreplugger å velge mellom. Blant dem vi kan anbefale, er JBL Reflect Mini BT.

Disse sitter som støpt i øra, er svært lette, og leverer god lyd – altså er de midt i blinken for å ha med på trening, og strømme musikk fra mobilen eller smartklokka.

Selvsagt er disse ørepluggene også like gode på bussen eller på kontoret, som på trening.


PNY Battery Curve

PNY Powerbank

Denne nokså rimelige nødladeren har kapasitet på romslige 5200 mAh. Den fungerer med de fleste smarttelefoner, og gir opptil fire oppladinger, avhengig av modell, før den selv må innom stikkontakten.

Laderen kommer i flere farger, og har en batterinivåindikator som gjør det lett å se når det er på tide med påfyll

Deksel med lommebok eller LED-display

Deksler med LED display eller lommebok

Et deksel skal selvsagt beskytte mobilen, men mange tilfører også langt mer.

Du har for eksempel varianter i ekte skinn, som både er mobildeksel og lekker lommebok. Andre varianter fungerer som stand, så du kan sette opp mobilen når du vil se på Netflix eller YouTube. Eller du kan velge et deksel med LED-lamper som viser klokka eller lyser opp med varsler.

Populært på Online.no nå: