Her er tilbehøret som får deg i form

Dingsene som gir deg både treningsglede og motivasjon – her er tilbehøret det går mest av i nettbutikken!
Dette er treningstilbehøret du trenger

Med det rette tilbehøret, som en smartklokke eller trådløse øreplugger, kan du gjøre mobilen til din beste treningspartner.

Kanskje finner du utstyret som får deg i form blant dette populære utvalget fra nettbutikken?

Apple Watch Nike+ Series 3

Apple Watch Nike+ Series 3

Series 3 av Apple Watch er flott som en forlengelse av mobilen – med varslinger, musikkspiller og apper. Likevel vil du kanskje mest av alt sette pris på den som en treningskamerat. Klokka har innebygget GPS og pulsmåler, og kan spore aktiviteten din og motivere deg til å gi litt ekstra gjennom dagen.

Den sporty Nike-varianten har en luftig og behagelig rem, og er tett integrert med Nike+ Running Club-appen på mobilen din slik at du får full oversikt over alle øktene dine.

Den nye Apple-klokka har ellers 70 prosent mer kraft, som åpner for nye muligheter, slik som å føre en to-veis samtale med Siri. Klokka er kjappere enn før, batteriet varer lenger, og tilkoblingene er både mer strømeffektive og stabile.

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport er en smartklokke som tar trening på alvor. Den skilter selvsagt med puls- og aktivitetsmåling, og har innebygget GPS – i tillegg til å være vanntett. Men utseendet er samtidig stilrent og klassisk, og den har alt du forventer av en smartklokke til hverdagsbruk. Altså fungerer den like godt uten en svømmehall i sikte.

Med Gear Sport kan du dra på trening og legge igjen mobilen hjemme. GPS-en og de andre sensorene fungerer likevel, og du kan ta med musikken din, inkludert offline-spillelister på Spotify (riktignok må du ha et trådløst headset). Gear Sport fungerer med alle nyere Android-mobiler, samt iPhone.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro

Vil du ha et enda mer rendyrket treningsarmbånd, bør du se på Gear Fit 2 Pro. Denne har fortsatt de mest essensielle smartklokke-funksjonene. Men mest av alt er denne laget for å gi deg mest mulig ut av treningen – med sporing av alt fra puls og posisjon, til trapper, svømmetak og kaloriforbruk.

Også Gear Fit 2 Pro har innebygget GPS og lagringsplass til musikken din, så du kan fokusere på treningen med mobilen liggende trygt hjemme.

JBL Reflect Contour BT

JBL Reflect Contour BT

For mange er musikk er alfa og omega for å trene effektivt ... eller for å trene i det hele tatt.

Da er det også viktig å ha de riktige ørepluggene til mobilen. Med JBL Reflect Contour BT får du ikke bare god lyd og passform, men også en vannsikker utførelse som gjør at du kan svette i vei uten å bekymre deg for utstyret.

Pluggene sitter godt i øret uansett hva du måtte gjøre av fysiske aktiviteter, takket være et par vinger og øreplugger i tre forskjellige størrelser. De trådløse Bluetooth-pluggene holdes også ekstra sikkert på plass rundt nakken med en praktisk bøyle.

JBL Flip 4

JBL Flip 4

Sin lille størrelse til tross: JBL Flip 4 byr på kraftfull stereolyd, med ekstra trøkk takket være JBL’s egne Bass Radiator-teknologi. Ettersom den vesle Bluetooth-høyttaleren tåler både vannsprut og en støyt, er den en perfekt treningspartner når du har mulighet til å omgi deg med litt høy og motiverende lyd mens du trener.

Høyttaleren kommer i fire farger, og har et batteri som holder i 12 timer før det må lades. Og skulle noen finne på å ringe deg midt i treningsøkten, kan du prate fritt via den integrerte mikrofonen (aktiv støydemping gjør også samtalen overkommelig).

iDeal Powerbank

iDeal Powerbank

Kombinasjonen av lange skiturer i kaldt vær og mobiltelefoner kan ofte være dårlig – spesielt om du har hatt mobilen en stund. For å slippe at batteriet dør ut før du har kommet deg helt hjem igjen, kan det være greit å pakke med en nødlader i sekken.

Og hvem har sagt at nødladere må være trauste? I tillegg til flere forskjellige spenstige design, har denne nødladeren også kapasitet på romslige 5000 mAh. Den fungerer med de fleste smarttelefoner, og gir opptil fire oppladinger, avhengig av modell, før den selv må innom stikkontakten.

Laderen har en hendig batterinivåindikator som gjør det lett å se når det er på tide med påfyll.

Apple TV 4K

Trenings-app på Apple TV

Her er treningsappen Zova på Apple TV.

Vi forstår det godt om du først og fremst forbinder Apple TV med kosetid i sofaen – utvalget av film- og tv-apper er nemlig formidabelt på den vesle (men kraftige) tv-boksen.

Men det er også så veldig mye mer, takket være det stadig økende utvalget av andre typer apper i App Store. Blant annet mange gode treningsapper, som veileder deg gjennom en mengde forskjellige treningstyper som kan gjennomføres på stuegulvet.

Enten du foretrekker styrkeøvelser eller yoga og mindfulness, finner du en app som passer. Så kan du heller nyte favorittserien med god samvittighet når økten er ferdig.

Populært på Online.no nå: