• Reserver Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5

Sikre deg de heteste mobilene fra Samsung og Sony

Setter du deg på reservasjonslisten nå, sikrer du deg nyhetene før de dukker opp i butikkhyllene.
Reserver Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 og Xperia Z2 ble nylig vist frem under den store mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona. Kritikerne er allerede begeistret, og flere hevder de to mobilene er gode kandidater til «Årets mobil» i 2014.

Skaff deg det siste av det beste – og reserver mobilene allerede nå. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn ditt navn, mobilnummer og din e-post-adresse, og du har sikret deg en mobil til lansering.

Reserver Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5: Kraftigere og vanntett

Selskapets siste flaggskipmobil har flust av nye funksjoner. Fingeravtrykksleser, pulsmåler og apper som samarbeider med smartarmbånd- og -klokker er blant de store nyhetene. Sistnevnte vil gjøre det mulig å logge alle dine treningsrutiner, så du enkelt kan holde tritt med både fremskritt og motgang når du trener.

Samsung har også oppgradert både kameraet og innmaten med Galaxy S5, samt gjort den vanntett med IP67-sertifisering.

Reserver Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5

Sony Xperia Z2: Ny, spennende teknologi

Skjermen står virkelig i sentrum når Sony slipper Xperia Z2. Her har de tatt i bruk en helt ny skjermteknologi, som Sony kaller Living Color LED. Dette skal gi enda større fargespenn enn før, og skal gi god konkurranse til alle andre på markedet; inkludert iPhone og iPad.

Samtidig har kameraet fått en skikkelig oppgradering, med ny bildebrikke og stillbilder i 20,7 megapiksler. Du har også mulighet til å filme i 4K-oppløsning, som gir fire ganger så høy oppløsning som en vanlig full-HD-skjerm. Tradisjon tro for Sony, er også Xperia Z2 vanntett med IP58-sertifisering.

Reserver Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5

Inkludert SmartBand - om du er rask

Bestiller du nå, får du med Sonys nye SmartBand SWR10 på kjøpet. Med dette kule armbådet får du full oversikt over alt du gjør. Her er opplaget begrenset - og førstemann til mølla-prinsippet gjedende.