• Utstyret til din Sony Xperia Z-mobil

Utstyret som løfter din Sony Xperia-mobil

Sonys vidunderbarn fortjener å bli utnyttet til det fulle.
Utstyret til din Sony Xperia Z-mobil

Xperia-serien til Sony har toppet testene hos både Amobil og Din Side, og høster fremdeles lovord fra kritikerne.

Vi har funnet tilbehøret som gir deg enda mer ut av din Sony-mobil.

Sony Xperia Z2 – det nyeste skuddet på stammen

Xperia Z2 er en svært stabil mobiltelefon, med få feil og alle egenskaper det er ventet at en smartmobil i øvre prisklasse skal ha. Forskjellen ligger i detaljene, og der er Sony svært gode. 

Du får en helt fantastisk skjerm, som er helt rå når det kommer til underholdning. Likevel er det muligheten til å detaljstyre mobilen til å passe bedre inn i din hverdag, som gjør Xperia Z2 til en ener i klassen. Mobilen er også vanntett, ripesikker og har svært god lyd. 

Utstyret til din Sony Xperia Z-mobil

BEATS Studio Wireless

Dette er virkelig headsettet for alle musikkelskere der ute. Med BEATS Wireless kan du la kabelen ligge hjemme. De trådløse hodetelefonene fra har like kraftig og klar lyd uansett. Et ekstra pluss er at du kan strømme musikk fra enheter med opptil ti meters avstand. 

Velg låt, juster lyden og besvar telefonen. Alt styres fra øreklokkene.

Belkin Billader

Lagt ut på landeveien uten å lade mobilen først? Da kan det være greit å ha en ekstra lader som passer i bilen. Belkin billader er utstyrt med MicroUSB passer til de fleste mobiler med unntak av iPhone. Sa kan du du konsentrere deg om veien uten å være redd for tomt mobilbatteri.

Copter Exoglass

Beskytt glasset på mobilen mot riper, slik at telefonen ser ny og strøken ut mye lenger. Skjermbeskytteren er en transparent beskyttelsesfilm laget av tynt kjemisk temperert herdet glass med avrunde hjørner. 

Glasset etterlater ingen fingeravtrykk og den enkel å holde ren.