Hopp til innhold

Mobilen

Test: Sony Ericsson T700

Test Sony Ericsson T700

Sony Ericsson T700 er en liten og pen allround-telefon, som heller ikke koster for mye.

T700

* * * *    
  • God allround-telefon
  • Bra på musikk
  • Høy internetthastighet (super 3G)
  • Tastene kan bli i minste laget for de med store fingre
  • Lite medfølgende minne
  • Dårlig kamera
  • Ikke innebygget 3.5 mm minijack

Sony Ericsson T700 er en liten, lett og snerten allround-telefon, som heller ikke gjør et veldig stort innhogg i budsjettet.

Telefonen har fått en pen dose teknologi, og byr blant annet på super-3G og firebånds GSM-støtte. Dette innebærer at du ikke vil stå uten ringemuligheter samme hvor du er i verden, og at du kan surfe på internett i gode hastigheter.

Du får også et vell av små, praktiske nytteprogrammer, noe som er vanlig kost i Sony Ericssons mellomklasse-modeller. Her får du alt fra kalkulator til kodeliste og lommelykt, i tillegg til en brukbar kalender.

God musikkfunksjon

Musikkfunksjonen er blant telefonens sterkeste sider. Musikkspilleren er brukervennlig, og du har gode sorteringsmuligheter, i tillegg til at overføring av musikkfiler er veldig lettvint og greit.

Den største skuffelsen på musikkfronten er at telefonen ikke har innebygget 3,5 mm-utgang. Du får riktignok med en overgangskabel til dette, slik at du kan bruke ditt eget hodesett, men det er likevel å foretrekke å plugge hodesettet direkte i telefonen.

Lydkvaliteten ved musikkavspilling blir likevel bra, og du vil nok kunne erstatte MP3-spilleren din med denne telefonen, om du ikke er blant de mest kresne.

Dersom du er ute etter en telefon som tar gode bilder, er det imidlertid bare å lete videre. Kameraet i T700 mangler både autofokus og ekte blits, og bildene egner seg ikke til noe særlig mer enn enkel MMS-moro.

Alt i alt har ikke T700 noen veldig svake sider, og leverer det man kan forvente av en telefon i denne klassen.

Les mer utfyllende om testen hos amobil.no

Note: Vær oppmerksom på at vår leverandør av denne testen, amobil.no, endrer karakteren ettersom modellene blir eldre og nyere modeller setter nye standarder. Her på Online.no viser vi karakteren fra dagen testen opprinnelig ble publisert. På eldre tester vil karakteren derfor kunne være forskjellig her og hos amobil.