Hopp til innhold

På nett

Derfor legger nesten alle på seg igjen

Slanket deg og gått opp igjen

Du går ned i vekt fordi du spiser mindre eller annerledes, mens du har full fokus på slankekuren. Men når den er slutt, tar de gamle vanene dine sakte over igjen.

Riktig vekt

Fire ukers program basert på moderne psykologi via internett.

Du mottar e-post med lenke du klikker på hver mandag, onsdag og fredag.

Programmet tilpasses deg som bruker. Passer for alle.

Introduksjonspris kr 120,-

  • Test av matvaner og fysisk aktivitet
  • Oppnå riktig vekt og hold den
  • Unngå at hjernen lurer deg
  • Teknikker og øvelser

Etter relativt kort tid er du tilbake der du var. I verste fall er du enda noen kilo tyngre. Sånn er det dessverre for de aller fleste som prøver å gå ned i vekt.

Det viser en lang rekke vitenskapelige studier, både i Norge og utlandet.

NewMe er noe du aldri har sett før

NewMe Riktig Vekt er ikke en slankekur. Det er et effektivt program som hjelper deg dag for dag, å gjøre små forandringer som ikke revolusjonerer livet ditt – men som likevel gir deg sunnere vaner. Med sunnere vaner følger riktig vekt.

Programmet er basert på nyere forskning innen psykologi, spisevaner og fysisk aktivitet. Det er laget på en måte som gjør det lettere å forandre seg.

NewMe Riktig Vekt passer både for deg som er lite aktiv og lite bevisst på det du spiser, og for deg som er mer bevisst, men som vil videre.

Klikk på den store blå knappen på bildet under og få en smakebit.

Du kan ikke se innholdet fordi du ikke har en Flashplayer tilgjengelig.

Slik fungerer det

NewMe Riktig Vekt varer i fire uker. Hver mandag, onsdag og fredag mottar du en e-post med lenke til dagens sider. Programmet foregår ved hjelp av tekst, bilder og lyd, og tar ikke mer enn 10-15 minutter per gang. Du kan ta det hvor som helt og når som helst. Alt foregår på Internett.

Når du har vært gjennom gratis-dagen og testen, blir du spurt om du vil gå videre og kjøpe programmet.

Nå får alle som er innom Online.no programmet til en spesiell introduksjonspris: kr 120,-

Litt mer om NewMe og Changetech

Selskapet Changetech AS ble startet i 2006, og består av psykologer og eksperter på kommunikasjon og IT. Selskapet støttes av blant andre Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge.

Changetech og NewMe-programmene bygger på psykologisk og medisinsk forskning. Changetech regnes som en av de ledende, når det gjelder e-psykologiprogrammer for forandring av vaner, livsstil, tanker og følelser.

I tillegg til NewMe-programmene, som er for folk flest, utvikles også spesialprogrammer rettet mot bestemte brukergrupper. Eksempler på dette er programmer for de som vil leve mer hjertesunt, drikke mindre, voksne med ADHD, foreldre til barn med ADHD, gravide, HIV-positive, folk med diabetes, kreftpasienter og for andre. Disse programmene er utviklet for forskjellige helsemyndigheter, legemiddelselskaper og andre selskaper.

Enkelt og sikkert

Når du tar et NewMe program, oppgir du bare e-post adresse. Det kan være den du bruker til vanlig – eller du kan opprette en helt anonym e-postadresse.

Adressen blir kun brukt til å sende deg en lenke med programmet. Den vil ikke brukes til noe annet og kommer aldri til å bli distribuert videre.

Programmene kjøres på en sikret server driftet av Microsoft Azure og er uten innsyn for andre. Du kan være helt trygg når du bruker programmene. Changetech og NewMe følger alle regler og pålegg fra Datatilsynet.

Kilde: Changetech

Bedre flyt i hverdagen

Introsak New Me

Online lanserer verdensnyhet

NewMe er en ny type programmer som ved hjelp av ny forskning og moderne psykologi hjelper deg å forandre vaner, endre livsstil eller forbedre personlige egenskaper.

Prøv programmene gratis

Historien om New Me

Dette er NewMe

De siste årene har mye internasjonal forskning innen psykologi handlet om vanlige menneskers hverdagsproblemer.

Enkelt og sikkert - slik kommer du i gang

Nesten alle stresser

Stress ned i 2011

Alt vi burde ha gjort, alt vi bare må rekke gjør at vi stresser mye mer enn vi har godt av. NewMe Stresse Mindre er et program som hjelper deg å stresse ned.

Hjelp med nyttårsforsettene

Introduksjonstilbud New Me

Introduksjonstilbud til deg som bruker Online

Nå kan alle som er innom online.no få programmene fra NewMe for bare kr 120,- pr. stk. Dette spesielle tilbudet går bare til brukere av online.no. Uansett om du bruker e-post fra Telenor Online eller ikke.

Test ut programmene gratis

Menneskene bak New Me

Menneskene bak programmene

Changetech AS er et ungt selskap som består av psykologer og forskere med bakgrunn fra Universitet i Oslo, og eksperter innen kommunikasjon og IT.

Derfor tror de på NewMe