Hopp til innhold

På nett

Spill uten strøm

Spill uten strøm

Til jul er det peiskos, hjemmebakst og brettspillene som gjelder. Finn frem konkurranseinstinktet, fantasien og kvess kunnskapene dine til bruk på et av våre spilltips.

Selskapsspill

Spill uten strøm fantasi Fantasi: Her skal du trekke et kort for så å mime informasjonen på kortet for lagspillerne dine. Gjetter de rett får laget ditt poeng og du kan flytte en brikke frem mot måls. Her er det bare fantasien som setter grenser for gestikuleringen.

 

 

Spill uten strøm absolutt enig Absolutt enig: Et spill som er lett og morsomt! Her er det lag på to personer som får utdelt et tema og dere skal hver for dere skrive ned alle ord som forbindes med dette temaet på 30 sekunder. Du får poeng for alle ordene du og partneren din har skrevet likt.

 

 

 

Spill uten strøm alias Alias: Alias handler om å forklare ett ord ved bruk av alle andre ord enn akkurat det du skal forklare. Mange morsomme varianter og uttrykk som kommer til syne underveis. Målet er å gjette flest riktig under ett minutt.

 

 

Spill uten strøm alias partyversjon Alias partyversjon: Her er det samme prinsippet men med en ny vri. I partyversjonen skal du gjerne stå på ett bein mens du forklarer, bruke historier istedenfor stikkord eller forandre på humøret mens du forklarer. Festlig versjon som utfordrer kreativiteten.

 

 

Spørrespill og hjernetrim

Spill uten strøm tp2 Trivial Pursuit 20 årsjubileum: Spillet går ut på å få rett svar på spørsmålene og dermed samle ”kaker” fra hver kategori og for å kunne bevege seg mot målstreken. Kategoriene på spillet er: globalt, lyd & bilde, nyheter, det skrevne ord, nyskapninger og sport & spill.

 

 

 

Spill uten strøm Høna eller egget Høna eller egget?: Spillet har enkle regler der du skal svare på hva som kom først av for eksempel neglelakk og lipgloss? Svarer du rett vinner du kortet, og du trenger et kort fra hver av de seks kategoriene for å komme først i mål. Du får i tillegg mye informasjon som du kanskje ikke visste fra før. 

 

 

 

Spill uten strøm ubongo Ubongo: Hver runde går ut på å konkurrere mot de andre lagene om å plassere tetrisbrikker riktig, slik at de dekker feltene du har fått utdelt. Vanskelighetsgraden varierer etter felt, men alle fasiter finnes på nett om du skulle slite.


 

For familien

Spill uten strøm monopol Monopol: I Monopol dreier det seg om å kjøpe eiendommer og bygge hus og hotell på disse eiendommene for å motta penger fra de andre spillerne. Det oppstår flere utfordringer underveis, gjennom kort man trekker, terningkastene man får, og det er til slutt en eier som sitter igjen uten å ha gått konkurs. 

 

 

 

Spill uten strøm Bezzervizzer Bezzerwizzer familie: Spillet består av 10 kategorier, og 3000 spørsmål. Det er et klassisk spørrespill, forskjellen er at du kan utfordre de andre lagene, rappe spørsmål og stjele poeng.

 

 

 

Spill uten strøm bandu Bandu: Her gjelder det å holde hånden stødig, for her gjelder det nemlig å stable de rareste figurene oppå hverandre og bygge et tårn. Poenget er å beholde tårnet ditt slik at det ikke raser, og på samme tid kan du kjøpe en kloss fra naboen og prøve på denne måten å sabotere.

 

 

Lek og moro

Vil du vite mer om spill for hele familien? Her har vi samlet noen lenker som kan inspirere til lek og moro for alle.

Brettspill
Brettspillguiden
Spillskrinet
Brikkerogbrett


 

 

Aktuelt på online

Inviter til fest

Inviter til fest

Skal du selskap? Vær litt kreativ når du inviterer

Har du arvet bestemors oppskrifter? Eller trenger du litt hjelp?

Et slag for sju slag

Om du ikke har arvet bestemors kokebok, så har du kanskje bruk for vår lille oppskriftsguide.

Sinnsro i desember

Sinnsro i desember

Kjenner du tiden krympe du også? Her er noen gode råd for en litt mer behagelig desember.

julesanger

Nå er det jul igjen

Husker du teksten på de gode gamle julesangene? Eller stopper det opp etter første vers?

Vi dekker bordet

Vi dekker bordet

Tips til hvordan pynte festbordet gjestene vil huske lenge.