Hopp til innhold

På nett

- Nesten litt magisk!

Det er nesten litt magisk

Du river deg i håret. Dagen er ødelagt. Helgen er ruinert. Pc-en har låst seg - og du har mest lyst å kaste hele greia ut av vinduet. Men så sier en vennlig stemme: Gå og ta deg en kaffe du. Nå er jeg nemlig inne i pc-en din, og om litt skal jeg fikse alt sammen.

Fjernhjelp

3 enkle steg for Fjernhjelp

1.Gå inn på nettsiden http://fh.telenor.no.

2.Ring Telenoreksperten på 820 90 100.

3.Når du får svar, be om Fjernhjelp og forklar hva du ønsker hjelp til.

  • Eksperthjelp over telefonen
  • Ingen løsning - ingen kostnad

Du tror ikke på trolldom? Nei, det gjør faktisk ikke vi heller. Men det kjennes nesten litt som magi, når en ekspert som sitter et helt annet sted tar over kontrollen på pc-en. Mens du faktisk kan gå og lage kaffe.

Fjernstyrer pc-en din

Er du en av de som til stadighet opplever at datamaskinen din ikke oppfører seg som den skal? Får du rare feilmeldinger du ikke forstår og er usikker på hva du skal gjøre?

Da er det greit å vite at eksperthjelpen kun er en telefon unna. Og det geniale er nettopp at ekspertene kan fjernstyre din pc og løse problemet – mens du sitter og ser på.

Bare når du vil

Telenoreksperten er en gjeng med smartinger som er på jobb 365 dager i året. Se for deg at du faktisk har din personlige Petter Smart – tilgjengelig når det passer deg. Når du ringer Telenoreksperten kan du spørre etter Fjernhjelp.

Dette betyr i praksis at eksperten du snakker med kan overta musepekeren din og se det samme som du ser på din skjerm, selv om han befinner seg milevis unna. Og sjansen er stor for at eksperten som da har tilgang på maskinen din, kan løse problemet. Alt som kreves er at du er tilkoblet Internett. Men dette skjer altså bare når du vil det selv.

Telenoreksperten ring

Slik fungerer denne magien

Når du starter Fjernhjelp startes et lite program på din pc. Dette programmet gjør at kundebehandleren vet at du faktisk er kunden som ringer inn og gjør samtidig datamaskinen klar til å dele skjermbildet.

Et par klikk til så er kundebehandleren i gang med å løse problemet for deg. Når saken er løst og programmet lukkes vil ingen andre ha tilgang til din maskin og programmet slettes automatisk. Du kan derfor være trygg på at din sikkerhet er ivaretatt.

Mange lar seg trollbinde

Telenoreksperten får mange positive tilbakemeldinger på Fjernhjelptjenesten. Så mange som 98 prosent av de som har prøvd sier at de er godt fornøyd og kan tenke seg å gjøre det igjen om et problem skulle dukke opp.

"Mannen som hjalp meg var meget hyggelig! Han fikk brukernavnet mitt, fjernstyrte pc-en og løste problemet på få minutter ved å arbeide på min data!" skrev en kunde en gang, som tilbakemelding etter å ha fått hjelp.

Er det dyrt?

Hos Telenoreksperten sitter rundt 60 teknisk kyndige folk klare til å hjelpe deg med alt fra problemer med datavirus og oppsett av hjemmenettverk til synkronisering mellom mobiltelefoner og datamaskiner. Eller om alt bare er svart og du ser rødt. Hos ekspertene får du hjelp med problemer som ligger utenfor vanlig kundeservice.

Det koster 26 kroner minuttet å ringe Telenoreksperten. Men det er samtidig en makspris på 23 minutter (598 kroner). Finner de ingen løsning på problemet, for du hele samtalekostnaden refundert automatisk.

Men har du tenkt på hvor mye billigere det kan bli sammenliknet med hva det vil koste å levere maskinen til service? For ikke å snakke om hvis du virkelig kaster pc-en ut av vinduet...

Aktuelt på online

Illustrasjon

Å ringe til utlandet er billigere og enklere enn du tror

Har du familie eller venner i utlandet? Tjenesten +Utland lar deg ringe for 0,- til mer enn 130 land fra hjemmetelefonen din.

+Utland: Se hvor mye du sparer

Fredagspils på ekspertvis

Fredagspils på ekspertvis

Tørster du etter en iskald halvliter? Her er appene som gir deg maks moro ut av den.

Øl-appene du ikke visste at du trengte

Fasttelefon

Hjemmetelefonen består

Ikke vær redd. Den tradisjonelle hjemmetelefonen vil leve i flere år til og den nye versjonen vil ikke bli vesentlig annerledes.

Hjemmetelefonen under modernisering

Daarlige passord hacking

Unngå at hackerne får lett tilgang

Gode passord på nett er alfa omega for å unngå hackerangrep. Men vet du egentlig hva som er et dårlig passord?

De 10 dårligste passordene