Disse blogger best om interiør

La deg inspirere av de fire beste interiørbloggerne.
Elisabeth Johansen fra Porsgrunn står bak interiørbloggen Pureinterior. Foto: Elisabeth Johansen

Elisabeth Halbjørhus tar ofte bilder i sitt eget hjem, slik som her, og deler på bloggen sin. Foto: Elisabeth Halbjørhus

Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet. Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet? Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang. Her finner du masse inspirasjon og kreative ideer som du kanskje ikke har tenkt på selv. Det beste av alt er at de bare er noen tastetrykk unna!

Og, med mobilabonnementet FRIHET kan du surfe så mye du vil på blogger både hjemme og i EU, uten at du trenger å bekymre deg over datakostnadene.

Norske interiørblogger har i dag registrert over 2000 interiørfrelste medlemmer.

Her er våre anbefalinger:

1) Pureinterior

Bak bloggen «Pureinterior» finner vi 27 år gamle Elisabeth Halbjørhus fra Skien. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer personlig enn det vanlige interiørbloggere er.

- Jeg ønsker å vise frem hvem jeg er. Jeg er håpløst opptatt av trender, men man må samtidig ha sin egen personlige touch på ting, sier hun.

Elisabeth Johansen blir inspirert når hun reiser

Bilde: Elisabeth Halbjørhus lar seg ofte inspirere når hun er på reise, som her da hunvar på ferie i Warszava i fjor. Foto: Privat

- Det er så gøy – både for meg og for dem som leser bloggen, sier hun begeistret. 

Elisabeth mener det kan være litt vanskelig å karakterisere interiørstilen sin. 

- Jeg har ingen fast fasit, men elsker å leke med stiler. Men jeg liker rene linjer, det industrielle og det litt minimalistiske. Men jeg ønsker å vise frem mer enn bare min stil, for vi har alle våre preferanser. Derfor viser jeg ofte frem det jeg blir inspirert av, eller egne stylingprosjekter, forklarer Elisabeth.

2) An-Magritt

An-Magritt Moen står bak interriørbloggen An-Magritt

An-Magritt Moen blogger om interiør, men lager også egne smykker. Foto: An-Magritt Moen

An-Magritt Moen står bak interriørbloggen An-Magritt. Hun kombinerer bloggingen med nettbutikken «pil & bue», og designer også egne smykker. Du vil kjenne igjen stilen hennes.

An-Magritt Moen blogger om interiør, men lager også egne smykker. Foto: An-Magritt Moen

An-Magritt Moen lager også egne smykker, som dette gullsmykket hun viser frem på bloggen sin. Foto: An-Magritt Moen

An-Magritt bor i et gammelt gårdshus på Tomter i Østfold, sammen med mann og fire barn. 

– Jeg er så heldig som har fått lov til å gifte meg til dette gamle gårdsbruket, har bloggeren tidligere uttalt til God Morgen Norge. 

Huset er fra 1810 og har vært i hennes manns familie gjennom generasjoner. Og gjennom bloggen får vi se hvordan hun har innredet sitt eget hjem – som for øvrig ble stemt frem til Norges vakreste hjem i 2011. 

3) Anettes hus

Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen Anetteshus. Foto: Anette Karlsen

På bloggen Anetteshus er det mange flotte bilder, med fokus på detaljer. Foto: Anette Philstrøm Karlsen

Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus.com som og vant prisen for Årets Interiørblogg 2015 av Vixen Blog Award. Hun har blogget siden 2006 og viser frem en landlig og nostalgisk interiørstil. Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. 

Anette uttaler at hun elsker den skandinaviske stilen, alltid jakter på «godbiter» og smarte løsninger. Hun samler på reiseminner og blander gjerne vakre bruktmarkedsfunn med grafiske mønstre og moderne elementer.

- Bloggen anetteshus begynte som en «byggeblogg» i 2006 og er fremdeles en herlig, meningsfull og kreativ hobby som jeg er veldig glad i, skriver Anette i presentasjonen av seg selv.

4) Norske interiørblogger

I tillegg kan du kose deg med bloggen til norske interiørblogger. Dette er et bloggsamfunn for nettopp norske interiørblogger.

Bloggen kjører ofte konkurranser hvor interiørentusiaster sender inn bilder av sine flotte hjem. Dette er en side som samler mange gode ideer og inspirasjon. 

Bloggene er samlet alfabetisk, men ved å se på de innsendte bildene, kan du få en viss oversikt over hvem som er mest aktive. En side å kose seg med.

Populært på Online.no nå: