Gavene mor vil elske

Ni gavetips som garantert gjør suksess på morsdagen.
De beste morsdagsgavene

På søndag er det nok en gang tid for morsdag. Frokost på senga, et lite dikt, blomster og kanskje noen tegninger fra barna (eller barnebarna) er klassikere som sørger for at mor får en perfekt start på dagen. Det finnes også mange muligheter for de som ønsker å gi noe litt ekstra.

Her er 9 gavetips som garantert gjør suksess:

JBL Go

JBL GO

Denne vesle høyttaleren er liten, gir god lyd – og er lett å bære med seg, takket være den smarte bærestroppen.

Du kan enkelt strømme musikk fra mobilen via Bluetooth i fem timer, før batteriet må lades. Og skulle det ringe kan du faktisk prate via høyttaleren!

JBL Flip 4

JBL Flip 4

For litt større stereolyd, leverer denne prisbelønte høyttaleren varene – og enda litt. Med et batteri som holder koken i 12 timer, er JBL Flip 4 perfekt kompani uansett hvor du vil høre på musikk. Til og med i fuktige omgivelser – den er nemlig vanntett!

PopSockets

PopSockets

Du har kanskje sett de runde dingene stadig flere har festet bakpå mobilen? Det er såkalte PopSockets, og de sikrer på fiffig vis et ekstra godt grep på mobilen.

Når du skal holde i mobilen, trekker du enkelt ut den lille teleskopknappen som festes på mobilens bakside – og mobilen vil ligge som støpt i hånda. Når du ikke bruker den, klemmes den bare helt flat.

NB! Om du er lei av at hodetelefonledningen alltid floker seg, kan du enkelt surre den rundt PopSocketen.

Silikondeksel til iPhone

Silikondeksel til iPhone

Et godt grep rundt iPhonen kan også sikres med et silikondeksel, som både sikrer mobilen mot støt, men også sørger for at den ikke like lett sklir ut av hånden.

Dette dekselet fra Apple sitter perfekt rundt både iPhone 7 og iPhone 8, uten å gjøre den spesielt mye tjukkere eller større. Og om du vil lade iPhone 8 trådløst, går det helt fint å beholde dekselet på.

iDeal Fashion til Samsung

Samsung-deksel fra iDeal

Også Samsung-mobiler fortjener å bli passet ekstra godt på med et deksel – og gjerne se godt ut i samme slengen.

Dette fasjonable dekselet fra svenske iDeal of Sweden sitter som støpt rundt Galaxy S8. Og takket være en intern magnet, kan du lett feste mobilen til magnetholdere – for eksempel i bilen.

iDeal Powerbank

Fasjonabelt nødbatteri

Svenske iDeal lager også effektive bærbare nødbatterier, som heller ikke er redde for å se godt ut.

iDeal Powerbank finnes i flere flotte farger og mønstre. Under det slanke ytret finner du et batteri på 5000 mAh, som holder til to kjappe oppladninger av mobilen din.

Deal Lightning Ladekabel 1m

Ladekabel til iPhone

Om du allerede har pyntet opp mobilen med deksel og ladebank, hva mangler du da?

Jo, en ladekabel som står i stil med designet på resten av utstyret, vel!

Denne iPhone-ledningen på én meter ser ikke bare bra ut, men den er også trukket med flettet nylon. Det både sikrer ledningen, samt minimerer floker. Ledningen er også sertifisert av Apple, så den passer til alle iPhoner med ligthning-port.

Apple Watch Serie 3

Apple Watch Series 3

Okei, så synes du mor fortjener noe ekstra fint til morsdagen? Det skjønner vi godt – tenk bare på hvor mye hun sikkert har stilt opp for deg!

Den nye Apple Watch 3 er ikke bare en suveren smartklokke med mange funksjoner, men den innebygde GPS-funksjonen, høydemåleren og vanntette designet gjør den også til en utmerket sportsklokke i alle slags forhold.

JBL T450 Hodetelefoner

JBL T450

De beste hodetelefonene bør ikke bare låte bra, men også se bra ut. Alt dette er sikret i JBL T450, som gir dyp og kraftig bass gjennom 11 timer før de må lades.

Det trådløse designet lar deg ikke bare lytte på musikk fra mobilen via Bluetooth, men du kan også snakke i mobilen via de lett tilgjengelige kontrollene på ørekoppen. Og når de ikke er i bruk, bretter du dem enkelt sammen til en kompakt størrelse.

Populært på Online.no nå: