Her finner du de billigste restplassene

Sol og sommer på billigsalg.
Restplasser, sol og strand

Drømmer du om sol og varme? Det er ikke for sent å reservere en plass i strandkanten. ©2015 iStockphoto LP

Er du tålmodig og har is i magen kan du gjøre et skikkelig solkupp. Det finnes nemlig mange knep for deg som ønsker en billig sommerferie. 

Venter du helt opp mot avreisedato med å bestille, kan du komme deg frem og tilbake fra flere destinasjoner i Sør-Europa for bare noen tusenlapper. Samme uke som reisen går blir prisene ofte lavere. Så om du våger å vente er det mulig å få en veldig billig ferie.

Bytt til FRIHET-banner

Søk deg frem til feriekupp

Husk også på at restplasser er ferskvare. Du kan aldri vite hva som dukker opp, og hvor lenge tilbudene blir liggende ute. Det beste tipset er derfor rett og slett å søke, søke og atter søke. Undersøk markedet grundig. 

Det enkleste er å bruke en reisesøkemotor, hvor du lett får oversikt over avreisedatoer og priser. De snur hver stein, sjekker hvert eneste flyselskap og alle mulige reisetidspunkt, for å presentere deg de billigste flybillettene på datoene du skal reise. 

I tillegg finnes det alltid perioder på året da det er billigere å reise. Det er ikke uvanlig at det finnes mange billige restplasser rett etter sommerferien. Restplasser kan være alt fra kun flyreiser, uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive. 

Nå har flere av de største søkemotorene fått egne apper som gjør det enda enklere å finne en billig ferie. 

Her er våre tre favoritter: 

1. Reiseguiden.no

Appikon

Reiseguiden.no har Norges største tilbud av restplasser. Her kan du søke, sammenligne og overvåke reiser og tilbud fra alle de store charteraktørene, som Ving, Apollo, Solia, Detur og Nazar. 

Du velger selv hvilke sorteringsalternativer du ønsker å søke etter, som f.eks. all-inclusive, hotellstandard eller makspris. I tillegg finner du hotellinformasjon med høyoppløste bilder fra hvert hotell og destinasjon.

Er du så fleksibel at du kan slippe alt du har i hendene og reise når som helst, kan du sette på overvåkningsfunksjonen med varsling. Ramler det inn et «siste liten tilbud» er det bare å kaste badebuksa i bagen og hive seg på neste fly. 

2. Momondo

Appikon

Appen fra reisesøkemotortjenesten Momondo, gjør jakten etter billige flybilletter og hotell ekstremt raskt og enkelt. Den søker gjennom alle reisenettsteder, fra de største flyselskapene til lavprisselskapene, samt alle de største reiseselskapene og sammenligner milliarder av priser på fly og hoteller rundt om i verden.

Det er raskt og enkelt å filtrere etter stopp, avgangs- eller ankomsttid, flyselskaper, flyplass, billettype, og reiseselskap. Du kan også sorterer reisene etter billigst, raskest eller beste pakkeløsning, og du kan bestille direkte fra mobilen.

Trenger du tak over hodet, finner du også en rekke billige hoteller. Appen søker på tvers av alle de store bestillings- og hotellsammenligningsnettsidene, i tillegg til individuelle hotellnettsider.

3. Travelmarked

Appikon

Travelmarkets sin app har mange likheter med de forgående. Også her kan du finne billige restplasser, og dra på solferie uten at det koster en formue.

Appen sammenligner priser på billige restplasser fra flere norske reiseselskaper som tilbyr «last minute» reiser. Den saumfarer flere reisearrangører sine nettsider på én gang og finner den billigste reisen som passer nettopp deg. 

Appen er godt oppdatert, og du finner reiser til alle de populære charterdestinasjonene. 

Populært på Online.no nå: