Søk

Online.no

Meny

Telenor tar opp kampen mot nettsvindel og ID-tyveri

Nå blir det ekstra trygt å være på nett.

Mobilen, nettbrettet og datamaskinen er fantastiske inngangsporter til all verdens informasjon, inspirasjon, underholdning og kommunikasjon med venner og familie.

Mange opplever imidlertid ofte en følelse av utrygghet i møte med disse mulighetene på internett – spesielt etter å ha hørt historier om andres uheldige møter med nettets skyggesider.

Mobilabonnementet Trygg passer for deg som ønsker litt ekstra trygghet knyttet til nettbruken din. Er du uheldig og blir utsatt for ID-tyveri, står du ikke alene – inkludert i abonnementet er nemlig Trygg ID-tyveriforsikring.

Gir advokathjelp og økonomisk kompensasjon

Dette inkluderer advokathjelp, kompensasjon for økonomisk tap og hjelp til å slette innhold andre har publiser om deg på internett.

Det kan være gull verdt: bare i fjor opplevde over 150.000 nordmenn at deres personlige opplysninger ble misbrukt på nettet. Hvert år opplever også mange at personlig informasjon – og ikke minst private bilder – blir spredd på nettet mot deres viten og vilje.

Trygg har også Datakontroll inkludert. Det betyr at du alltid har full kontroll over mobilkostnadene dine, og slipper eventuelle ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Med Trygg kan du altså senke skuldrene når du bruker mobilen til helt vanlige nettaktiviteter som surfing på nettet, lesing av mail, Facebook, nedlasting av apper og så videre.

Dette er Trygg:

  • Med abonnementet Trygg er du sikret mot både svindel og identitetstyveri, samtidig som du har full kontroll på datakostnadene.
  • Stadig flere opplever at bilder og personlige opplysninger misbrukes på nett. Med Trygg ID-tyveriforsikring, som er inkludert i abonnementet, kan du få juridisk og økonomisk hjelp ved identitetstyveri.

Trygg – abonnementet for deg som ønsker en enklere og tryggere mobilhverdag

Et ekstra sikkerhetsnett

Dessverre er det også andre farer knyttet til det å bruke nettet. 600 000 norske passord og e-postadresser ligger til salgs på nett og 27 000 barn er blitt utsatt for nettmobbing. Heldigvis kan du gjøre mye for at surfingen blir tryggere.

Ønsker du et ekstra sikkerhetsnett, kan sikkerhetspakken SAFE være et alternativ. Utover ID-tyveriforsikring, lar denne pakken deg surfe trygt på trådløse nett, samt bli varslet hvis dine bank- eller personopplysninger havner på avveie.

Merk: Dersom du startet Trygg-abonnementet ditt før 14.01.2020, beholder du Sikker ID med vilkår som da du tegnet abonnementet.

Dette er SAFE:

SAFE er en sikkerhetspakke fra Telenor som sørger for at du surfer trygt med mobilen, blir varslet hvis informasjon om dine betalingskort eller e-postadresser havner på avveie, og får hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri.

SAFE inkluderer tre tjenester:

  • SAFE WiFi
  • SAFE ID-vakt 
  • SAFE ID-tyveriforsikring

SAFE koster 129 kr/mnd. Tjenesten er tilgjengelig for alle, også for deg som ikke er Telenor-kunde.

Prøv SAFE​